@umutcelik katılıyorum
Bu seviye bir bisiklet almaya karar veren kullanıcı artık hangi tip, neye özel bir bisiklete bineceğine karar vermiş ve o alanda hızlanmak ve uzmanlaşmak istiyor artık. Ya dağ keçisi olacak, ya yalnız kurt olacak, ya weight weenie olacak
Ya uzun yolcu olacak, ya da pelotondan çıkmayıp sprinter olacak :islik:
Sanırım Salcano'nun XRS 001 UCI'de attığı adım tamamen doğruymuş, farklı bir firmadan sipariş geçip, kadroyu boyatmasından bahsediyorum. Orjinali DengFu R06 olan kadroyu krallar gibi sipariş ettirip, 2 farklı renkte piyasaya sürdüler (Biri Torku için
) (link)
Ve hiç de umurlarında olmadı. "Aa bu kadroda ilginç bir şekilde çift pivot, yani DirectMount kaliperler kullanılıyormuş, dur ben bunu değiştireyim" falan demediler
Noktasına dahi dokunmadan sipariş verdiler, başarılı bir şekilde ürettirdiler. Ne suya ne sabuna dokundular, malların boyası bile Çin'de atıldı
Temiz iş, başları ağrımadı. Tasarımcıya harcama yapılmadı. En önemlisi risk yok. Zaten bir süredir piyasaya sürülmüş, satılıp kullanılmış olan bir kadroydu bu. Yani risk de yoktu.
Salcano firmasının çok temiz, kılçıksız bir adım attığını ama Accell bisikletin gerçekçi olmakta pek başarılı olamadığını düşüyorum ben de
Tamam dev bir adım atıp adından söz ettir de, önce boş bir kağıda 3-5 hedef yazsaydınız bari. "Beyler biz bir şeyler yapıp rekabet ortamı yaratacağız tamam, ama bunu yaparken herhangi bir amacımız olacak mı?" Veya şöyle düşündüler: "Yahu boşverin, ünlü,tanınmış bir tasarımcıyla anlaşırız, ekipmanlarını da ULTRA-HİGH-END patlattık mı herkes bayılır zaten".
Sevgili Carraro, hayatınızda hiç Metron jant seti görmüş müydünüz bu bisikletten önce bunu da ayrıca merak ediyorum
Bence profilli jant olduğu için onların da hoşlarına gitti ve "Bu olsun!" dediler
Benzer seçimi entegre gidon sisteminde de yaptıklarını düşünüyorum. "Aa bu çok güzel ama tek parça oha, tamam sarın bunu alıyoruz"
Beyler Trek Madone 9.9 mu yoksa S-Works Venge VIAS mı var elinizde hayırdır?
Carraro Fire'yi görünce "Ne ayak bu kadro ya?" diyen bizler, benzer soruları da Mavi için soruyoruz çünkü löp diye önümüze atıldı kadro bir anda. Hiçbir detay yok
Umuyorum Mavi için düşünülen tek satış seçeneği bu değildir, nasıl ki XRS 001 UCI hem tiagra setle, hem Dura-Ace setle satılıyor, umarım Mavi de o şekilde satılır ve bu tanıttıkları en yüksek bileşenli seçim olarak sunulur. Öyle olsa bile XRS 001 UCI Ultegra Dİ2 modelden 2 tane alıyor olacağız bu fiyata ama olsun! Yine de razıyız!
Yeter ki mantıklı bir şekilde piyasaya sürsünler şu kadroyu
Carraroya Metron jant, FSA WE, 5D
Sakin olun beyler bisiklet TDF falan koşmayacak, en fazla maltepe sahilde grup sürüşü yapılacak bununla
Renkler de tutuyor, belki Örken'in burun kıvırdığı israil Cycling Academy 2019 yılında Carraro Mavi kullanır!
Yoksa!?
Pininfarina'dan in, Carraro'ya bin! :islik: