Scudo Sports

Carrora CRS600 almak üzereyim düşünceleriniz ?

h.ustuner

Üye
Tepki
52
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar.Konu başlığında yazan Carraro modelini almayı düşünüyorum. Çankırıda olduğumdan ve burada sadece Salcano-Bianchi-Carrora satış ve servisi olduğundan aslında gönlümün istediği Sedona 711 den vazgeçmek zorunda kaldım. Bu konuda pek bilgili değilim ancak donanımların kalite sıralamalarına baktığımda emsallerine göre fena olmadığını gördüm.2013 model 700 tl ye alacağım.
Carraro CRS 600
Kadro ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI-ENTEGRE MAŞA YATAĞI
Maşa 26" SUNTOUR XCT MLO V.FREN 100 KİLİTLİ
Sele VELO VL-1488 CARRARO LOGOLU
Vites SHIMANO ACERA 24 VİTES
Fren V-FREN ALÜMİNYUM
Lastik 26X1.95 53-559 SİYAH
Jant 26/559X19 FREEWAY ÇİFT KAT ALÜMİNYUM 32H

Ek olarak Salcano Astro gibi modelleri düşünmüyorum. Bu modelden başka donanım olarak şunu alsan daha iyi olur diyeceğiniz hangi Carraro modeli var arkadaşlar ? Bütçe 900 tl yi geçmeyecek şekilde.

Scudo
Carraro nun bu modeli sanırım geçen sene satışını yaptığı 419 grunge medelinin yerini almış olan model al pişman olmazsın bence sağlam bisikletler üretiyor carraro ..

Teşekkürler Fatih..Bisikleti süpariş ettik Nisan sonu gibi elimizde olacak..Kullanmaya başlayınca deneyimlerimi yazarım.

hocam carraro değilde salcano 240 srv tavsiye ederdim srıf markadan doalyı pahalı crs 600 ben daha almadım bisiklet ama 240, 600 ü bi 1,5 e katlar bence. 600 ile 240 arasında kalmıştım bende.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın güzel bir seçim yaptınız bana göre..

@FATIHERDİNÇ

Çok teşekkürler..Yiğitalp arkadaşımızın dediği 240 srv yi de düşündüm bir ara ancak Salcano nun kafamdaki imajı halen yeterince iyi değil.Donanım olarak daha iyi görünsede eminim ki bu bisiklet modellerinin hepsi profesyonel olmayan bizim gibi kullanıcıları yarı yolda bırakmaz :)

@h.ustuner

Tabikide yarı yolda bırakmaz :) ama salcano birazcık daha iyi olduğu için aynı fiyata hani bütçeniz kısıtlıysa diye tavsiye ettim :) benim kısıtlı olmasa sedonna alıcam ama şimdilik 240 srv düşünüyorum :)

Bu arada arkadaşlar gözüme çarptı Hepsiburada'da Salcano Astro 212 HD 720 lira. 12 taksitli fiyatı bu.Eğer World kartınız var ise 50 tl Worldpuan ve 100 tl de Hepsiburada hediye çeki veriyor. Eğer almayı düşünen var ise gayet uygun bir fiyata geliyor taksit ile. Biz aldık artık Carraroyu, başka arkadaşlar düşünüyorsa kaçırmasınlar :)

Geri