Mert Bilgen
Üye
- Tepki
- 21
- Bisiklet
- Specialized
Herkese merhabalar, Bir süredir forumu takip ediyorum, çok güzel paylaşımlarda bulunuluyor. Çok hoş ve samimi bir ortam. Bisiklete başlayalı 1 sene kadar oldu. Fena keyif aldım. İlk bisikletim Sipecialized Sirrus Elite işe gidip gelmeye çalışıyorum, hafta sonlarıda 70-80 km turlar denedim, fena da olmadı. Sonra durup dururken yol bisikleti heyacanı içimde yükseldi. O mu, bu mu, carbonmu derken çelik kadro içime sindi. Aslında hiç bir tecrübem yok, niye böyle oldu anlayamadım. Net te dolaşırken CASATİ yi gördüm, mail attım ; Adamlar şaşırdı nasıl buldun bizi diye, çok samimiler.20 günlük yazışmadan sonra bisikletin ayrıntılarında fikir birliği oluşturduk. CASATİ LASER SPRİNT (Maşa Carbon); Ölçülerime göre ve benim istediğim renklerde ; Campagnolo Scırocco wheels ve Athena groupset ile bisikleti tamamlamaya karar verdik. Heycanımı anlatamam.Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Zannederim 1 ay içinde elimde olacak.
Casati 1920 den beri custom bisiklet yapan bir aile şirketi, Aşağıda resimde Massimo benim bisikleti yaparken çekilen bir kaç fotoğrafı gödermiş.Mustafa yazmışlar üzerine; Mustafa benim roma da yaşayan arkadaşım, bisikleti ona gönderecekler.O alıp bana getirecek. Renk te Blue Pastel olacak. Aşağıdaki resimden ayrıntıları farklı. O resim zaten Laser La speciale denilen modelin resmi. Merakla bekliyorum, heyacanlıyım Değerli yorumlarınız benim için önemli. Belki tamamlanmadan ufak tefek değişiklikler yapabiliriz.
Sağlıcakla kalın.
Mert Bilgen.
Casati 1920 den beri custom bisiklet yapan bir aile şirketi, Aşağıda resimde Massimo benim bisikleti yaparken çekilen bir kaç fotoğrafı gödermiş.Mustafa yazmışlar üzerine; Mustafa benim roma da yaşayan arkadaşım, bisikleti ona gönderecekler.O alıp bana getirecek. Renk te Blue Pastel olacak. Aşağıdaki resimden ayrıntıları farklı. O resim zaten Laser La speciale denilen modelin resmi. Merakla bekliyorum, heyacanlıyım Değerli yorumlarınız benim için önemli. Belki tamamlanmadan ufak tefek değişiklikler yapabiliriz.
Sağlıcakla kalın.
Mert Bilgen.