Scudo Sports

Castello professional at-400 yenileme (önerileriniz alınır)

Bayıldım bu başlığa, geçen sene biraz yer yokluğundan biraz da hayrına sattığım ve hala aklımın kaldığı Castello AT-400 bisikletimin fotolarını paylaşayım ben de fırsat bu fırsat. Yanlış hatırlamıyorsam 1993-1994 yıllarında satınalmıştım, büyük bir zevkle bindim, kadrosu çok iyi, fotoğraflarda lehim yerlerine bakın, çok başarılı bir işçilik gibi duruyor. Üzerindeki DeoreLX grup seti hani derler ya "bullet proof" sapasağlam ve tıkır tıkır çalışır. Arka kaseti 7'den değiştirebilseydim hiç olmazsa 9 yapabilseydim çok mutlu olurdum.

Orjinaline göre, maşa değişti, gidon borusu değişti, frenler değişti ve 15 yıl sonra :) lastikleri değiştirmiştim çünkü çatlamaya başlamıştı :)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Gercekten sanat eseri muthis olmus kazasiz surusler dilerim. Aslina kalinarak cok guzel bir bisiklet umarim basligi acan arkadasta iyi bir sonuca varir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bisikletin harikaymış abi. Hayran kaldım.bendeki çok yıpranmıştı. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım. atıyorum fotoğrafları.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ek olarak...
Gidon ve boyun degisimi veya temizlik
Lastik degisimi
Boynuz degisimi
Bu arada seleyide asagi indirmek lazim biraz o ne yahu... :)
Kolay gelsin merakla bekliyorum :)

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Orijinal rengi için iki gün uğraştık fakat 4-5 yıl kömürlükte kalmış.Bazı yerlerinde çok fazla paslanma ve leke vardı. Olmadı, boyamak zorunda kaldık. Ön amortisör, elcik, pedal, sele alındı, jant telleri yenilendi, marka-model yazısı yaptırıldı.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu akşam bu kadar yapabildim, jantları bekledim, bisikletçi çok bekletti beni. Yarın da inşallah bitmiş halinin fotoğraflarını atacağım. Bu arada yenileme için yaklaşık 280 tl gitti.

Bitti... Ama kesinlikle istediğim gibi olmadı. Yine de elimden geleni bu maliyetle yaptım. Ortaya çıkan bu... Test sürüşünü yaptım çok iyiydi yolda. Viteslerde frenlerde en ufak sorun yok. Herkese selamlar.

(link)

(link)

(link)(link)

(link)

(link)

güzel olmuşda yazılar siyah olsaymış daha bir yakışırmış sanki

@Alpaslan.Savacı
Biraz Hort Olucak ama O maşa dirtjump maşası değil mi ? nasıl gidondan kilitli olabiliyor ?

@Kaan T.
Ona şaşırıyorum dünden beri artık buna şaşırıyorum garip olmuş dj maşası ve kitlenebilir olması :D

Biz de olmadık bir yerde Castello at-200 bulduk ve yenileme aşamasındayız.Yıllara meydan okuyor gerçekten.

Dosyalar

• IMG-20160823-WA0005.jpg
    IMG-20160823-WA0005.jpg
    86,9 KB · Okunma: 52
  • IMG-20160823-WA0006.jpg
    IMG-20160823-WA0006.jpg
    57,1 KB · Okunma: 51
@Ersin Yılmaz yegenimin hurda castellosuna eglenme maksatli bineyim tur atayim derken son teknoloji bisikletimden sogumustum.. Hasati cikmis atb castello yolda hem roket gbiydi hemde akiciligi inanilmazdi. Hele bde bakim yapilsa neler olur dusunmek bile istemyorum
Hayirli ugurlu olsun super makina denklemisin dostum. Bu hali bile enfes gercekten

Geri