soner kalaycıoğlu
Forum Demirbaşı
- Kayıt
- 12 Ekim 2011
- Mesaj
- 507
- Tepki
- 912
- Yaş
- 67
- Şehir
- Ankara
- İsim
- soner
- Başlangıç
- 1968—69
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Klasik
arkadaşlar,denilir ki çatlamadan yumurta pişirmek için;suya tuz atmak,soğuk suya batırmak filan, bunlar hikaye.esas çatlamanın sebebi;kaynayan suda yumurtaların zıplaması.aceleniz yoksa,su kaynayınca hemen kapatın.kalan ısıda yumurtalar,10-15 dakikada,soğuyuncaya kadar,kayısı kıvamında pişecektir.hem enerji tasarrufu olur.kalan yumurtaları ertesi gün tüketin.soğuk yumurta yememe saplantısından kurtulun.selamlar,saygılar..