Scudo Sports

Çayla yaşayanlar buraya

Günde ne kadar çay içiyorsunuz

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• o kadar çok içiyorum ki hatırlamıyorum

• çayla aram yok malesef

• Toplam katılım
    35
@orthomike

Aslında sütlü çayın bir tarifi yoktur fakat, çay fincanına çayı döktüğümde 1-2 parmak boşluk bırakıp üzerine sütü ilave ediyorum. Bu isteğe göre değişebilir, kimi yarım fincan çay yarım fincan süt ve tam yağlı yağsız şeklinde değişebilir. Ben tam yağlı süt ile yapıyorum :harika: İftardan sonra mide için iyi geliyor ve yumuşatıyor ;)

Scudo
Canım çay çekti şimdi yaaa.
Tarifleriniz tam denemelik arkadaşlar fakat bende taze demlenmiş çay içemiyorum illaki bayat olacak mesela iftara 1-1.5 saat kala demlerim çayı iftarda anca benim istediğim kıvamda olur. Bir de şerkersiz içerim fakat pazar sabah kahvaltıları hariç o çaya 1 kesme şeker atıyorum reçel gibi oluyor :)

Günde en az 1 demlik çay içen bir Erzurum lu olarak şöle demek istiyorum ;

Çay Love You ... :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
çay genel olarak seviliyor gözükebilir ama benim gibi sevmeyenlerde vardır burada kesin :)
kahvaltıda canım çektiği zaman nadiren içerim olmasada olur çay :)

@sinobjk için gelsin çay ile ilgili iki fıkra

Erzurumlu 2 sevdalı konuşur : Erkek : Seni 365 gün düşünirem verene gurban olim. Kız: Kalan 6 Saat ne yapisan ? Erkek : Ne diyisen canını yidiğim çay da mı içmiyağğ ...

Erzurumlu, Bayburt'a gitmiş, kahveye girmiş:
-Hele gardaş bir çay getir de içek
demiş ve peş peşe 29 bardak çay içmiş.
Bayburtlu sormuş:
-Ağabey, daha getirryim mi?
Erzurumlu, elini kalbine götürüp, yanıt vermiş:
-Yok gardaş. 30 bardak oldu mu çarpıntı yapiy.

yani oruç oruç çay mı konuşulur ya. ben ramazandan önce çalışma masamda çay bardağı eksik olmazdı. şimdi gelmişsiniz sigarayı bırakmaya çalışan insanın karşısında sigara içer gibi çay konuşuyonuz :D

evet çay tiryakasi olan veya çayı sevenler burda buluşalım :D gündelik kaç çay içiyorsunuz ?

images.jpg

2107207-cay-keyfi-2.jpg

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
soğuk çay ekleseydiniz keşke :D

@Stalker97
Soguk cay tarifiniz varsa alalim:)

Hali saha macindan sonra illa ki limonlu cay,diger zamanlarda Mevlana cayi,mis gibi.

@gmfaruk
Bulabiliyorsan Lipton Green Tea tavsiye ederim.Bu kadar ferahlatan bir soguk cay yok.Seftali ve limonun yaninda cok daha hafif ve katkisiz.Icimi cok guzel, tavsiye ederim.

• Beğen
Otomobil akaryakıt ile ben çay ile :cool: .. Hatta termosuma çay alıyorum bisikletle çekimlere giderken . Bir çeşit yakıt ikmali çay benim için

• Beğen
Hastasıyım daha az önce elimi yaktım çay yaparken :)

Şifa vesilesi olsun diye yeşil çay da tavsiye olunur zira antioksidan etkiye sahip.

ağzım boş durmuyo bardağım boşaldıkça dolduruyom kendime. aslında çaycı abla diyo sen niye geliyon ben getiririm diye de alışkın değilim hep işimi kendim hallediyom. tek başıma yapabileceğim şahsi işimi başkasının yapması hoşuma gitmiyo

http://fs1.directupload.net/images/150911/5ndjotgt.jpg Oda bizden :)

• Beğen
Geri