Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cazip İndirim Kampanyaları

Adamlar güzel tezgah kurmuş. Halen inanan var mı ya böyle ilanlara?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
4-5 bisiklete girip yorum yapanlara ve yorumlara bakarsanız dolandırıcılık meselesi olduğu çok bariz ortada sadece bu fiyatta kalmaz dolandırma mevzuları bence işten anlayan birileri kurmuş siteyi banka hesabınızla falan da uğraşacak olabilirler

@Serkan Mıstınoğlu başlıktaki bisikletin üzerindeki shimano saint bir çift fren bisikletin 2 katı fiyatında zaten hocam, çok açık olta.

@Serkan Mıstınoğlu başlıktaki bisikletin üzerindeki shimano saint bir çift fren bisikletin 2 katı fiyatında zaten hocam, çok açık olta.

Cidden 2 gün önce açılmış olması herşeyi ele veriyor

4 tane aldım. böyle fırsatı kaçırmamak lazım. :harika: :harika:

o değil de, 2 güncük önce açılan siteyi nasıl buluyorsunuz arkadaş? nasıl bir araştırmadır bu :D

Biraz sert bir dusunce belki ama buna inanip alan dolandirilmayi hakediyor bence.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@efeozata Araştırma değil, soysuzlar instagramda reklam veriyorlar, muhtemelen facebook dan da veriyorlardır, oradan avlıyorlar, yoksa google da falan çıkmaları imkansız.

• Beğen
Tepkiler: efeozata
Çiftlik bankın Tosuncuğu gözünü bisiklet sektörüne dikti her halde. Hazır Güney Amerika civarındayken. Nasıl ülkemizde hala 5000 liralık telefonu 300 liraya satıyoruz dediklerine inan varsa elbet buna da çıkar. Bende gözüme bunu kestirdim böyle indirim bir daha gelmez hemen alıyorum, belki yanına bir dh falanda alırım :D
(link)

@ratm bisiklete zam gelmiş 127 $ olmuş.

Bu seferki Türk. Böyle bir fiyat yok tabii. Yine de yorumlarınızı almak isterim. Sipariş versek padişah macunu mu gelir, yoksa hakkaten Türk halkının iyiliğini sağlığını düşünen, halkın da ucuza kaliteli kıyafetler giymeye hakkı olduğunu savunan ve bu yüzden fedakarlık eden iyi kalpli bir esnaftan gerçekten bu ürünler mi gelir?
(link)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Replika urun deniyor. Orjinal olmayan korsan uretim.
Kalitesi belli bir seviye uzerinde de olabilir, cok kotu de.
Yalniz pazar buyuk. Parasi yetmeyen ama ozenen genclik kullaniyor.

Bunları alacağınıza n11'deki under armour ürünlerinin indirimlerini takip edin daha iyi.

Türkiye'deki tüm Jack Wolfskin'ler çakma :snzdglsn:

Orjinal fiyatları Aliexpress'de bile uçuk
(link)

Aşağı bölümde ki iade iletişim vs yazan bölümlerin hiç birine tıklanmıyor böyle bi siteye güvenip kesinlikle alışveriş yapmam ama yapan olur ve yorum bırakırsa sevinirim merak ettim ne gelecek :)

Bu botu euro 3.5 iken canım ülkemde 47-48 numara bot bulamadığım için 70 euro civarında bir fiyata almıştım. Buna kanıp alan varsa hakediyordur.

@Serkan Mıstınoğlu

Bursada merdiven altında üretiyolar bu çakma softshell ürünleri. The north face ve jack wolfskin çakması çok. O değil de columbia'nın softshellinden aldım umarım bubsene de onun çakması çıkmaz.

Geri