Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

Scudo
Burdan bir şey sormak istiyorum kaliteli %100 sağlıklı bir matarayı nerden bulabilirim.Mataraların çoğu plastik.Çelik mataralarında bazıları çinden geliyor.Ne yapmak lazım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

@Guney1907 Ben laken kullanıyorum çelik matara...Hepsiburadadan aldım hatta bunla ilgili bi videomda var youtube kanalım geziniyo da... Yalnız biraz fiyatlı...Alüminyum mataralar var sigg marka çok iyidir ama ne biliim kaplama olayı beni korkuttuğu için çelik her zaman sağlıklı geliyo bana...

@Guney1907
D&R' da satılan Contigo marka mataralara bakmanı tavsiye ederim.Ben de D&R' da çalıştığım için bu markayı tavsiye edebilirim sana ama biraz fiyatları tuzlu kardeşim.

(link)

(link)

@tugrulboraerkil mataranın şeklide güzelmiş hafta sonu forum bornovadan bi bakayım varsa ellerinde.

@enqinHLC Mavişehirdeyim bende...Bu arada baya izmirli var forumda, ben biraz daha havalar serinlesin bi bisikletforum izmir organizasyonu gibi bişey düşünüyorum

@Anonim
Soyak sitesinde arkadaşım var bol bol uğruyorum oralara hatta en sevdiğim kısa tur rotam buca - florya sahil yapmak :) şöyle tam kış gelmeden bi mangal keyfi iyi olur gibi. Organizasyonunuzu bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@enqinHLC Oo valla süper olur, burdan kentormanı olur veya ortak farklı bi rota sonunda da mangal girdi mi on numara beş yıldız olur :) Bende bekliyorum işte Ekim gibi falan, havalar biraz daha iyiyken, şu bikaç gündür fena nemli ve sıcak :)

@Anonim
Unutulmasın yeterli zamanı çok problem değil muhabbet sohbet keyifli olur daha önce tuning toplantılarına katılırdım keyif alıyordum bu dahada keyifli olacak :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@enqinHLC Ben egemodifiyem ilk kurucu üyelerindenim ama soora tabii yalan oldu o zaman her cuma floryada toplanırdık :) Yok yok unutulmaz önümüzdeki hafta ya da ondan sonraki hafta duyurusunu konu açıp yaparım ;)

@Anonim " Altındaki Çin Halk Cumhuriyeti yazısına kadar gayet başarılı..." bu espri bence üst segmente uygun bi espiri :D :D Saygılar , herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
İyi de bir yudumda biter ki bu. :D Ben yine bir litre Tupperware' a devam.. :D

Kısa mesafeler için ideal gibi ama tabiki litrelik matara varken buna iş düşmez :)

Geri