Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cazip İndirim Kampanyaları

Scudo
@Ebubekir abi euro (2.84) ve dolar (2.60) bu haldeyken almak pek mantıklı durmuyo :/

Euro normal aslinda dolar sikintili.

THY' de yurtıcı tek yonlu ucuslarda ındırım var.İlgilenenlere duyurulur. ;)
(link)

(link) 2 yaşına özel tüm ürünlerde geçerli %10 hediye çeki vermiş. Havale ile yapılan ödemelerde ekstra %9 indirim oluyor toplamda %19 indirim ile özellikle bisikletlerlerde iyi fiyata yakalayabilirsiniz.

Örnek : Lapierre Audacio 400 Yol Bisikleti

(link)

2.270 TL'ye satın alabiliyorsunuz.

Tüm ürünlerde kargo bedava.

Hediye Çeki: pedalla2yas

İndirim değil ama defacto'da çok güzel bisiklet temalı tişörtler var.

Arkadaşlar kliksa'dan salcano bisiklet almayı düşünen bir arkadaş varsa %20 indirim yapabilirim. Malum devam eden cb bisiklet yarışının 7.etabı cumartesi günü koşulacak ve bizim Vestel'de co-sponsorlardan. Hatta (güzergah) yarışmacılar Vestel fabrikasının bahçesinden geçiyor. Haliyle şirkette bir takım faaliyetler de var bu kapsamda, aynı gün sabahtan personel arası yarışma gibi etkinlikler.. Bu kapsamda tüm personele %15, yarışa katılacaklara %20 indirim kodu sağlanıyor. Özetlee bu aralar salcano almayı düşünen bir arkadaşımız varsa %20 indirim kıyağı yapabilirim. :D İndirim 3 Mayısa kadar geçerli. Ayrıca 1 tane de %15'lik indirim var elimde.. Forumdan birine yardımcı olurum diye aldım, yoksa kullanmayacağım.

Ehehe ben de umutsuzum ama ola ki birinin işi görülür diye şansımı deneyeyim. :islik:

• Beğen
Tepkiler: furkanzkan307
XRS40 alacaklar vardı forumda belki işlerine yarayabilir. Sadece salcanoya özel bi durum mu?

Evet sadece salcano'da geçiyor. Diğer ürün ve markalara işlemiyor, denedim :D

Kız arkadaşıma hediye bisiklet almayı düşünüyorum. indirim kuponu birden fazla kez kullanılabiliyorsa talibim. Yoksa daha çok ihtiyacı olan öğrenci arkadaşlarımız gibi kişilere verebilirsiniz. (link)
(link)

• Beğen
kodu ben alabilirim hocam, salcano dün bisikletçiye sordum 720 tl fiyat vermişti 29 hd için

Hayır birden fazla geçmiyor. Her personele farklı kod gönderiyorlar. En çok ihtiyacı olan faydalansın bence de.

• Beğen
Sadece kliksa.com'da mı geçerli onu anlamadım?

Edit: öyleymiş, gördüm :)

Şimdi kliksada 1100lira xrs040 bisiklet. %30 indirimle 770 lirayamı denk gelecek ? Eğer öyle olacaksa akşam babamın başını ağrıtmaya başlayım %30 süper indirim :)

AA 30 değilmiş 20 imiş. %20de gayet güzel. Dediğim gibiyse eğer kodu bugün akşama kadar ayırtıyorum :p

Geri