Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cazip İndirim Kampanyaları

@nonsteril

Merhabalar,

bu bilgiyi yeni konu açmak yerine şu konu başlığında ( Fırsat Reyonu ) ürünün fotoğraflarıyla birlikte paylaşsaydınız keşke, daha çok kişiye daha hızlı ulaşabilirdiniz çünkü sık sık kontrol edilen bir konu başlığı, selamlar :tskler:

Scudo
Vallaha duyunca koştum iki tane bime gittim kapanmaya 10 dakka kala. İkisinde de yoktu şansıma. :) Görevli arkadaşlar bize öyle bir ürün gelmedi, bölgesel olabilir dediler. Konyadayım ben. Siz hangi ilden aldınız acaba?

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Merhaba arkadaşlar,

5-6 adet duruma göre artabilirde şehir bisikleti almak istiyoruz. Hepimiz öğrenciyiz hesaplı olması gerek. Toplu indirim alabileceğimiz İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

Aslı bisiklet, Sirkeci. Sedonaları üreten firma. Sanırım indirimli satabilirler toptan.

• Beğen
Tepkiler: rohe
Aslında çoğu bisikletçi fiyat kıracaktır %10-15 civarında. Daha fazlasını beklemeyin, daha azına da razı olmayın :)

Bir de nakit durumu var tabi, ödemeniz nakit olacaksa, fiyat daha da düşebilir

Beş altı tane bisiklet alacağım deyin bisikletçilerin alayının kulağı böyle bıdıbıdıbıdıbıdı şeklinde oynar. Hatta o profil resmindeki gibi bisikletçilere git, puronu filiz akın görmüş nasipsizler gibi şlaksss diye anında yakacaklardır.

Adama hem indirim yaptırırsınız hemde ayaklarınızı yıkar siz yeterki diyin 5-6 bisiklet alcaz diye :koptum: her bisikletçi sizi kapmaya çalışır yani :)

Ne alacaksınız..Katlanırmı,şehirmi,yolmu ? Adam başı bütçe nedir ?marka varmı ona göre yardımcı olalım..

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Valla hiç dediğiniz gibi olacağını zannetmiyorum. Sezon yeni başladığından ve hepsi "nasıl olsa elimdeki tüm malları bu sezon satarım" düşüncesinde olacağından tok satıcı kıvamında belli bir fiyat sınırının altına inmeye asla yanaşmayacaktır. İsterseniz 5 değil, 15 bisiklet almak isteyin; bence fark etmez.

• Beğen
Birşey biliyoruz ki ona göre konuşuyoruz.

@mehmetsunu :) bakıcaz artık hocam yaparlar mı görücez :)

@Şükrü Güllüoğlu
iyi gunlerine denk geldiniz sanirim :)

en iyi fiyati belirlemek icin oncelikle kafanizda modeli tasarlayip arastirip en az uc yerden fiyat alinip en uygunu tercih edilmelidir..

• Beğen
@mehmetsunu

"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?!" :harika:

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@ercst0rm Aslı bisiklet fiyatları bilerek yüksek tutar çünkü bayilerine karşı sorumluluğu var. Ama toplu alımda bayilerden ucuza fiyat verir diye düşünüyorum.

• Beğen
merhaba arkadaşlar gps garmin saatlere bakıyordum garmin 500 şu an 98 euro wiggle da nabız ve kadans saati yok sizce fiyatı nasıl

Geri