Scudo Sports

CCL keratakonus ameliyatı (Göz)

DOKTORBEY

Forum Demirbaşı
Tepki
235
İsim
Samet
Bisiklet
Bianchi
Merhabalar abilerim bana 2gun önce yapıla göz ameliyatindan bahsedeceğim öncelikle ameliyatın sebebi şu korneanın bombeli olması bunun sebebi de gözü çok kasimakmis siz siz olun sakin gözünüzü çok kasimayin mümkünse hiç kasimayin çünkü ameliyat tan çıktıktan sonra 3 4 saat sonra çok fena can yakıyor hatta 1. Gün acıdan aglamistim onun için gözünüzün kıymetini iyi bilin her gün 7/8 kadar damla yapılıyor şuan 3.gün ama hala açıyor bu acının 4.gün geçeceği ni söylüyorlar inşallah öyledir çünkü yüzü yıkamak ve banyo yapmak yasak bu durumdan gerçekten çok rahatsizim yarın inşallah hepsi geçecek beni dinlediğini niz için çok teşekkürler dediğim gibi sakına sakın gözünüzü çok kasimayin

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
@saphane1234 Geçmiş olsun kardeşim. Ben de çene ameliyatı olmuştum, 1 hafta sadece su tükettim ve serum da sürekli verilmedi, dayan belli bir süre sonra hastalığından kurtulunca, ''Oh be dünya varmış'' diyeceksin :harika:

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
@taner07 teşekkür ederim inşallah oh be dünya varmış diyebilirim sizede ayrıca geçmiş olsun

İnsanlar ameliyattan korkuyorlar ama asıl olay ameliyattan sonra başlıyor aslında. tabi tehlikeli ameliyatlar hariç. geçmiş olsun

@medetkerem aynen öyle ameliyat ta hiçbir sıkıntı yok ama sonrası ölüm

Geri