@mfmayliba Çekiliş yapıyoruz, videonun altında üç tane video linki var. Onları facebook'ta herkese açık paylaş ayrı ayrı. Ekran görüntüsünü alıp bana mail at. ikitekerbiradam@gmail.com
Ya ben bu çekilişe katılsam hepsinide kazansam bi işeme yaramazki. Ben katlanır bisiklet kullanıyorum. Verdiğiniz tüm hediyeler 26 ve 28" kullanıcılar için.
kendimi paralamaya değmez.
20" kullanıcılarınıda adam yerine koyarsanız o zaman düşünürüm.
Çekilişe katılmak için yapılması gereken o kadar çok şey var ki, katılmaya üşendim valla ne yalan söylim
Herkese bol şans, kazananlara şimdiden tebrikler
merhaba @İki Teker Bir Adam ben çekilişe fesat karıştırmak istiyodum, tam olarak nası yapmalıyım şimdi kafam karıştı. bir miktar para mı göndersem, istersen parayı karıştırmayalım güzel jant setim var, bilyalar yeni değişti, akıcılık 10/9 kim denediyse hayran kalıyo, düşünürsen onu sana hediye ediyim, shimano rs 500(sıfır ayarında, sadece trainerda kullanıldı, zatende trainer lastiği var üstünde şu an), yada listemdeki herkes paylaşıp benim adıma mail atsa oluyo mu ? o ayrogidonu alıcam, buraya yazdım.
not: şey bi de profil jant çekiliş yapmayı ne zaman düşünüyosunuz, şu an forumdan çok kişinin ihtiyacı var, çok yerinde bi karar olur, şu an kullandığım jantlar 2 kere mazgala düşme, bi kere park halindeyken çöp kamyonu sıkıştırması üzerine baya bi yamuldu, (bilyalar yeni rs 500)