Scudo Sports

Çekmeköy

Scudo
selamlar bende çekmeköy hamidiye deyim..havalar soğudu fakat bisiklet ateşini söndüremez :)
müsait olduğumda aranıza katılmak isterim..

Carraro 227 var. Çekmeköydeyim bir mesaj kadar uzağınızdayım :)

bizde sancaktepe çekmeköy ve sultanbeyli bisikletçileri olarak ortak bi ekip kurmaya çalışıyoruz facebook dan SANCAKTEPE BİSİKLET KULÜBÜ olarak bulabilirsiniz bilgiler oradan paylaşılıyor ayrıca 20 civarı bi watsapp grubumuz da mevcut numaranıze verebilirseniz watsapp üzerinden de konuşma ve bilgi edinmeniz açısından daha kolay olur

Dostum grubu inceledim. Alayı MTB'ci bu arkadaşların dağda bayırdalar hep:/

dağ bayır mtb nin yeridir :D zaten fakat uzun yol turlarıda yapıyoruz 60-100 km arası

Arkadaşlar (hava durumu dolayısı ile aksaklıklar olmadığı müddetçe) salı günleri akşam 9:30 da Samandıra Saat Kulesi önünden başlayarak Sancaktepe- Sancaktepe/ Sultanbeyli- Sancaktepe / Taşdelen-Sancaktep/ Çekmeköy olarak mesafeleri kademeli olarak arttıracağımız rutin haftalık turlar düzenlenecektir…--Yarın Akşam saat 9:30 da Samandıra saat kulesi önünde toplanılacaktır. katılmak isteyen arkadaşları bekleriz...

Herkese selamlar,
Mimarsinan mahallesindeyim
Aranıza yeni katıldım.
Uygun günlerde beraber bisiklet sürebileceğim arkadaşlar arıyorum.
SAYGILARIMLA...

Selamlar ;

Çekmeköy-4 levent bisiklet ile kullandığınız rota var mı? Konu devamında neye karar verdiniz?
konu eski ama . ben her cumartesi Ümraniye Üsküdar Beşiktaş 4 levent Alemdağ cad. ve Barbaros bulvarını kullanıyorum.

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    112,6 KB · Okunma: 8
Refah cami ne 200 metre abaci sokak

@emre_s

Dün itibariyle Ömerli barajında menemen ve közde patates yaptık... Lezzetmi mükemmel doğada sakinlik muhabbet anlatılmaz arkadaşlat haftaya 16 ve17 sinde iznik kampımız var gelmek isteyen katılabilir...

IMG-20160709-WA0017.jpg

IMG-20160709-WA0009.jpeg

IMG-20160702-WA0003.jpg

IMG-20160702-WA0001.jpg

Dosyalar

• IMG-20160709-WA0017.jpg
    IMG-20160709-WA0017.jpg
    165,4 KB · Okunma: 7
Çekmeköy hayvanat bahçesinden başlayıp Riva turu düşünüyorum 26 km
+Polonezkoy Şile

Reşadiye Cumhuriyet yolu dikkatli olalım yollarda köpekler yatıyor
Çok fazla köpek var yolda dikkat edin...

Dosyalar

• Screenshot_2023_1210_222723.jpg
    Screenshot_2023_1210_222723.jpg
    41,3 KB · Okunma: 12
  • Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri