Scudo Sports

Çekmeköy

Hafta içi akşamları iş çıkışı 19:00 civarında çekmeköyden çıkıp tempolu antreman yapabileceğimiz yolcu arkadaşlar varsa birlikte sürebiliriz. koroglu34@htmail.cm

Scudo
Arkadaşlar ben 18:30 Çekmeköy Sinpaş Aqua I den çıkıp Kadiköye gideceğim. Oradan Bostancı - Kartal yapacağım gelmek isteyen varsa beklerim.

ARKADAŞLAR YARIN SABAH 07:30 sarıgazi çıkışlı dudullu brendium üzerinden bostancı fenerbahçe kartal üzerinden dönüş var mı gelmek isteyen?

Cumartesi günü orman içinden polonezköye bir organizasyon yapan olsada gitsek..

pazar günü bi polenezköy hevesimizvar gelmekisteyen olursayazsın burdan

Çekmeköy madenlerde oturuyorum. Pedal arkadaşlarına selamlar. Henüz tur tecrübem olmadı. En kısa zamanda gidermek isterim

Uzun bir aranin ardindan bianchi neromla tasdelende antramanlara basladim. Dun sabah ki denemem.

Dosyalar

• Screenshot_2015-08-07-22-56-51.png
    Screenshot_2015-08-07-22-56-51.png
    40,2 KB · Okunma: 20
@senol00 @Erdi_60 @karaburga @SommAtte

Yarın sabaha 8:00 da Sarıgazi Demokrasi Caddesi çıkışlı doğaçalama yollada Polenez köye gideceğiz gelecek arkadaşlar varsa bilgisi olsun... Ufak bi köfte mangal düşünüyoruz poleneköyde

@Muhammet Ali Bulut
Kaçırdık geziyi.nasıldı eğlendinizmi

Çekmeköy doğa parkı nın yakınında oturuyorum pazar sabahları müsait im mesaj atarsanız Çekmeköy, polenezkoy dağ yolunu iyi biliyorum gidebiliriz 05301406263

@muharrem35 bize yakınsınız c. tesi müsaitseniz pedallayabiliriz

Cumartesi ayarlamaya calışırım ,cuma günü akşamı detayları konusuruz gorusmek üzere

@muharrem35 polenezköyde orman için parkur tahmini olarak kaç km çıktıktan sonra inişe geçerken ortalama kaç km giderek iniliyor... takıldığınız grup varmı

@m.klcts

• Beğen
Tepkiler: muharrem35
Geri