Scudo Sports

Çekmeköy

Scudo
Merhaba,

Ailecek bisiklet sporu yapıyoruz. Hafta içi akşamları sahilde, hafta sonları ise muhtelif mekanlarda eşim ve 2 çocuğumuzla 3 bisiklet pedallıyoruz.

Görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: Semih Kazanç
Hocam bende cekmekoydeyim de sahili nerde buldun cekmekoyüzümüze sahilmi yapıldı :)

merhaba

aramıza hoşgeldiniz..

Taşdelen/Çekmeköy den merhaba.

Çekmeköy-Taşdelen-Dudullu-Sancaktepe-Sarıgazi-Alemdag dan arkadaşlar varsa facebookta çekmeköy bisiklet grubumuz var gruba katılarak turlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz
(link)

Merhaba ben Oğuzhan 22 yaşındayım yaklaşık 3 senedir pedal çevirmiyordum. Mcdonalds ta motor kurye olarak çalışıyorum 1,5 sene motor üzerinde olmak beni baya tembelleştirdi. merdiven çıkarken zorlanmaya başladım ve kararımı verdim hem kondisyon hem hobi hem spor amaçlı bisiklet aldım ve aranıza katıldım herkese selamlar :) İstanbul Çekmeköyde oturuyorum bu çevrede oturan arkadaşlarla pedallayabiliriz.

merhaba hoşgeldiniz

bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim,kaskınızı eldiveninizi takmayı ihmal etmeyin..

hoşgeldin, çekmeköyde bolca aktivite var. bekleriz..

Merhaba 32 yaşındayım. Çekmeköy şahinbey caddesinde oturuyorum. Yeni aldığım mtb ile ( Mosso 2670 deore) çekmeköy bölgesi civarında turlamaya başlayacağım.

Bu bölgede bulunan arkadaşlardan uygun güzergah ve rota konusunda paylaşımlarını bekliyorum. :)

merhaba hoşgeldiniz,

kazasız belasız sürüşler dilerim..

selam, yeni bisikletin hayırlı olsun.

yakın zamanda oraya mtb'm ile gelmeye niyetlenmiştim, ancak kader izin vermedi.
geldiğimde şu rotayı yapacaktım:
(link)

rotayı strava'daki bir rotadan bakarak elle çizdim, dolayısıyla rota aslında yalnızca bir fikir verecektir.
daha kısa bir tur düşünüyorsan alttaki hareket çeken ele benzeyen kısım kaçkar mtb yarışında kullanılan parkur. (yine yaklaşık olarak)
rotayı export yapıp, android bir cihazın varsa mytracks uygulamasının içine atarak takip edebilirsin.

rotayı henüz bizzat görmediğim için bilen arkadaşların yorumlarından ben de faydalanabilirim.
umarım yardımcı olur.

hoşgeldiniz...
çekmeköy grubu burada
(link)

ilgiliniz için çok teşekkür ederim. Grubu ekledim. Birde android cihaz için kullanabileceğim sizin önereceğiniz bir app mevcut mu ?

@Silindi Ünal

mapmyride - endomondo - strava - runtastic

Hoşgeldiniz. Bende Cekmekoy' deyim. Strava yi öneririm.

o rotayı merak ediyorum ama rota görünmüyor..

Merhaba hoşgeldiniz bende şahinbey caddesinde oturuyorum bi tur ayarlayalım

bahsettiğim rotayı geçenlerde yapma şansım oldu. düzgün olan rotanın linki:
(link)

Merhaba ben sezer 15 yaşındayım aranıza yeni katıldım merkez mahallesindeyim şimdilik çekmeköy içinde turluyorum.

Geri