Scudo Sports

Çekmeköy

Bu arada arkadaşlar şimdiden bir hatırlatma yapayım. Yanınıza mutlaka yedek lastiklerinizi, yağmurluklarınızı ve bolca su geçişi yapacağımız için ne olur ne olmaz bir çift yedek çorabınızı almayı unutmayın. Kask ve su mataralarını hatırlatmaya gerek bile yok herhalde:)

• Beğen
Tepkiler: karaburga
Scudo
cem abi sen bilirsin buralarda bisiklet kiralanacak bir yer varmı arkadaşımda gelmek istiyorda

@G.Cem

en sağlamı cem dostum orayı biliyorum çünki
saat kararlaştırırız

@karaburga

karaburga en sağlamı bildiğim yer orası belediye
şimdi taşdelen carfuru bilmiyorum vakit kaybı olur

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe
kudret abi sen dudullu istikametinden gelmeyecekmisin eğer bahsettiğim istikametten geleceksen zaten bu bahsettiğim yerden geçeceksin mecburen

@karaburga

taman karaburga dudullu istikametinden geleceğim orda taşdelende karfuru sora sora bulurum yalnız ben çok erken çıkarım çabuk varırım seni beklerim dostum saat 07.00 de tüccarbaşından çıkar erken gelirim sorun değil beklerim carfurda

@Kudret Kurtcebe

kudret abi benim evim carrefoura 3 dakika mesafede ben seni beklerim önünde sen yolu izle yol seni carrefourun önüne götürüyor zaten.umarım hava yağışlı olmaz

@karaburga

karaburga saat saat cumartesi akşamından accu da yarın belli olur
pazar günü için saat saat ben buraya mesaj düşerim güya bu gün saat 22.00 da yağmur yağacaktı yağmadı pazar hava kapalı olur fakat yağış olmayabilir

accu

(link), Mar 14
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/06.gif
A morning shower in places; otherwise, mostly cloudy. Winds from the NE at 16 km/h.
Realfeel®: 6 °C
High: 8 °C

(link), Mar 14
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/35.gif
Partly cloudy. Winds from the NE at 12 km/h.
Realfeel®: 2 °C
Low: 6 °C

wunder
http://icons-pe.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifPazar

Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 7 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.52 mm).

http://icons-pe.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifPazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 2 °C . Rüzgar KKD 32 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts). Rüzgar Etkisi: -1 °C .

bakalım hangisi doğru çıkacak

Arkadaşlar o zaman hava ne olursa olsun, kapalı veya yağmurlu farketmez diyoruz ve sezonu açıyoruz.
Son duruma göre iki buluşma yeri uygun olacak.
1. Saat 09.00 Taşdelen Carrefour ( Karaburga-Kerazus-Kudret Kurtcebe)
2. Saat 09.15 Alemdağ Muhterem market (Alemdağ merkezden Reşadiye Polonezköy tarafına döndükten sonra 500 mt. ilerideki Total Benzin istasyonunun karşısında) (Çalakalem-G.Cem+1 kişi)

Bu geziyi Gezi ve Tur bölümünde yayınlayacağım. Gelmek isteyen olursa buradan takip etmesi daha kolay olacak. Ama ne olursa olsun bu ekip hazır ve turu yapıyoruz diye düşünüyorum.
Pazar görüşmek üzere..

@G.Cem

ben taşdelen carfura doğru geliyorum bekleyin çamurlar
saat 07.00 de evden çıkacağım

:in:

@G.Cem

cem abi hemen yayınlarsan daha çok kişiye ulaşırız aslında çekmeköy ve çevresi olarak bayağı bisiklet sever var katılım olur diye düşünüyorum

beyler günaydın
saat 06.27 birazdan çıkacağım saat saat hava durumu
07.00-08.00 arası kapalı yağmur yok saat 09.00 dan akşam 18.00 e kadar parçalı bulutlu ve güneşli evet durum iyi

çamur çamur çamur
evet dostlar hepinize helal olsun cem çok güzel yerler gördüm sayende muhteşem offroadllar ve bu yaz gene buralara gidelim derim çalakalem dostuma teşekkür ederim pandermos-özgür - e bu arada kadir dostuma da teşekkür ederim

katılıyorum abi söylediklerine o kadar düştük üç lastik patladı ama gezi o kadar iyi gelmişki neşemizde en ufak bi bozulma olmadı gezi harikaaaaaaydı

• Beğen
Tepkiler: Kabare ve G.Cem
Benim forumdaki mesaj sayım özel mesaj göndermeye yetmiyormuş. Fotoğrafların oluğu linki Kadir'e SMS ile gönderdim. O özel mesaj ile gönderebilir sanırım.

Benim için çok güzel ve eğlenceli bir gezi oldu, herkese çok teşekkürler...

Burak Kaya

• Beğen
Tepkiler: G.Cem
Abilerim turu bir daha yaparsanız katılmak isterim. Bende madenlerde oturuyorum. Sizin tempoya uyum sağlarım umarım. Average Speed kaç km diye sorsam düz yolda. Sonra en arkadan gelip sizinde ritminizi/temponuzu bozup turu mahvetmek istemem. Misal bugün hava kapalı olduğu için 20/26 km stabil olarak bostancı-kadıköy-bostancı yaptım.

• Beğen
Tepkiler: karaburga
@Atilla OKTAY

Selam Atilla biz zaten çok süratli gitmedik zaten ormanın tadını kokusunu sindire sindire pedal bastık umarım cem abi yakın zamanda tur düzenler bizde aynı coşkuyu yaşarız formu takip edersin görüşmek üzere..

Geri