@einstein05
niye, sevmiyo musun bisikletini ?
@Murat Cömez
ya çok doğru tespit okurken yüzümde bi gülümseme oldu istemsiz
ben ayrımcılıkta falanda değilim aslında ama şunu anlamadım"İş fikrinde beğenmediğiniz, katılmadığınız hatta isyan ettiğiniz noktalar olabilir, ancak bu size bir bisikletforum üyesini küçümseme ve alay etme hakkı vermez. (Kullanıcı sözleşmesi madde 6) Lütfen yorumunuzu düzenleyin aksi halde kaldırmak zorunda kalacağım."
üyenin kendisiyle değil, ortaya atılan fikirlerin tutarsızlığıyla dalga geçtim, bunları birbirinden ayırmak lazım, ya da ne noktada haddimi aştıysam buraya post edilsin, çünkü ben gerçekten anlamadım. Ayrıca sonraki yorumlarda bana inceden giydiren sevgili üyelerin mesajları konu başından takip etmelerini öneririm.
Ayrıca bana gelen bu basma kalıp uyarı da yeşilçam esintili, kartal tibet sesiyle okuda bak, en sonunda bu konuda herkes girişimci arkadaşa gaz verip, bu ülkede böyle hevesinizi baltalayanlar olur dedikten sonra mutlu sona ulaşılacak,projeye isveçde devam edilirken forumca duygulanıp bi beraberlik hissine kapılacağız, ve son...
keşke herşey böyle mutlu bitse, ama herkes de aynı fikirde olmasa olmaz mı, heves baltalamak falan değil, burada bir soru soruluyor forum üyelerine, üye olarak bende sakince düşündüğümü söylüyorum, üzerine düşülmesi gereken yerleri vs. vs., hiç dikkate de alınmayabilirdi, benimki de diğerleri gibi bi öneri. Biraz ayakları yere basmak Şart, benim C33nk e ancak bu kadar yardımım dokunabilir
sonra baktım olacak değil, kadro bitsin sonra konuşalım dedim.kadronun yapılmaya başlanmıştır doğrudur, ama resim paylaşamıyoruz malesef, sonra çalıyonuz
@katran
biisikletde bi ilim değilmidir