Scudo Sports

Çelik Bisikletliler Kulübü

@hodor
Dağılabiliriz beyler. Adam fatality yapmış : D

Scudo
@Ahmet Onur Çakmak

@turbotx150

100 tl bandına bu tip bisikletleri düşünmen beni üzdü doğrusu. paylaşılan çoğu bisikletin fiyatları binlerce lira etmekte ancak benimki sadece görüntü olsun dersen Çekoslovak üretimi Favorit markasının restore edildiğinde göze hoş gelen bisikletleri var 300-400 bandında onlardan bulabilirsiniz. Saygılar.

@Ahmet Onur Çakmak Bu arada bu güzel battaglin Burçak Erbil'den mi elinize geçti :) aynı modeli ilanda görüp kadro boyundan mütevellit alamamıştım. Şahane renkleri var gerçekten.

@Murat Cömez

Bunlar bizim için sadece hayal sanırım Murat abi :D

@Gökay Akçay
Hocam bi yatağa üç tane fazla değilmi
:)

@hodor
Serkan öyle deme, bunu isteyen herkes alabilir. Sadece colonagonun 50. yil dönümü icin 84 de üretilen modelini bulmak biraz zor. Ben sahsen 3 seneye yakin aradim :)

@Ahmet Onur Çakmak
Vallaha ben bir sey yapmadim ama yapan yapmis. :koptum::koptum::koptum::koptum:

Aslinda daha cok eklerimde forumda pek tutulmayan bir bisiklet türü, ondan dolayi artik pek ekleyesim gelmiyor.
Ah keske bu konu kron, sedona hakkinda olsaydi yada ivir zivir nerden bulurum veya zilin vidasi yalama oldu nasil sökerim gibi olsaydi da görseydiniz yorum yagmurunu.

peki, nedir eski model çelik bir bisikleti değerli yapan?
30 yıllıktır, temiz, bakımlı, güzeldir. Bu kadar mı ? Bir arabesque bir willier değilse, nedir eski model paslanmaya yüz tutmuş bir bisikleti değerli yapan ?

Edit : şu ilana da dikkatinizi çekmek isterim, sevgilerimle :

(link)

@Pisiklet Süren Adam

Evde 8 bisiklet var bunlar sadece çelik olanlar ?

@Ahmet Onur Çakmak
O peugeot’a çok emek harcadım adam etmek için, benim için yeri çok ayrı çocukluğum bisikleti 89 model orjinal çelik jantları yerine 93 model mavic ma2 jant buldum taktım ama fren ve çekiş sistemini istediğim gibi adam edemedim sanırım uzun vadede temiz bir 105 set denk getirebilirsem tamamen değiştirmek en mantıklısı beyaz selesi ve gidon bandı hazır seti tamamlamayı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Gökay Akçay
Salkano ng 650 takas
2019-05-14 23.19.15.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link) bunun orijinal olma ihtimali var mı

@Şeffaf
Bence bu bisikletid değerli kılan üzerinden geçmiş olan olağanüstü yaşanmışlıklar ve ütetimi sırasında verilen yüksek emektir. Özellikle ön lamba dizaynı beni benden almıştır. :)

@ahlaksahibi

@Şeffaf

Eskiden uzerinde yarışılabilecek kadar iyi bir bisiklet muhtemelen hala şu an piyasadaki "yol bisikleti" adı altında satılan bisikletlerden daha iyi olabiliyor. Ornegin bendeki bisiklet 1987 dunya sampiyonunun kullandığı bisiklet. Stephen Roche kadar iyi bisiklet kullanıp Giro d'Italia kazanabilecek gucu urettiğimde farklı materyal arayışına girerim. Aslında demem o ki her çelik bisiklet de sırf çelik diye iyi olmuyor. Çok kötü ağır ve lastik gibi çelik kadrolar da var. Eğer siz iyisini bulabilirseniz bakmaya, kiymet vermeye, uzerinde vakit harcamaya değer oluyor.

@Ahmet Onur Çakmak
Hocam yarışçının resimlerini atarmısın?

@Anonim
Çakma olduğuna kanaat getirdiğim için satıcıya diyaloğa girmedim

Geri