Ahmet Onur Çakmak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.697
Çok teşekkürler.İlk izlenimlerin nasıl? Diğer bisikletine göre ağır mı? İvmelenmesi, yol hakimiyeti nasıl? Neler hissettiriyor?
İyi ışıkta ve içime sinen bir fotoğraf çekimi sonrasında sipariş sürecinden, toplanmasına tüm detayları içeren bir konu açmayı düşünüyorum.
Şimdilik bu fotoğrafla idare edelim
Hocam maşallah simdi daha guzel olmus. Gidon bogazi ne kadar uzun oyleSanırım şimdi oldu. Sele borusu bana uygun bir boyutta modelle değişti. Ve en çok eleştirilen renkli gidon bandı yerine siyah delikli bir model uygulandı. 35km test sürüşü sonunda daha önce neden çelik bisikletim olmamış dedirtti. Sessiz sedasız harika bir alet.
209700 dosyayı görüntüle209701 dosyayı görüntüle209702 dosyayı görüntüle209703 dosyayı görüntüle
Hocam maşallah simdi daha guzel olmus. Gidon bogazi ne kadar uzun oyle
Neoklasik tasarimlari seviyorum. Eski kadroya yeni nesil grupsetler ve jantlar cok hos oluyor12'likdi sanırım bana anca
Kesinlikle. @Anonim senden çelik bisikletliler kulübü talep ediyoruz. Konuyu oraya aktaralım. Pliz.@MertV ne varsa çelikte var
#steelisreal
@mehmetsunu " çelik bisikletliler" topiği açılırsa bence buradaki bilgi ve fotoğraflar da aktarılsın ya da bu konu -olabilirse- çevrilsin