BerkEvren
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.865
- İsim
- Berk Evren
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Diğer
Merhaba,Kıymetli arkadaşlar böyle bir projem var. Özellikle renk konusunda sizden yardım istiyorum
241800 dosyayı görüntüle241801 dosyayı görüntüle
İki renkten birisini düşünüyorum
Daha çok aliminyum gibi duruyor. Bisikletin ismi mi Çelik ? Sorusu aklıma gelmedi değil .Çelik, kişiselleştirilmiş bir bisiklet. Daha 4 gün oldu
@mariokaldato abi , çelik kadro sevdası bulaşıcıymış246945 dosyayı görüntüleÇelik bir yol bisikletinin verdiği hissiyatın bu kadar farklı olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Bir alüminyum(şehir), bir tane de chromoly (tur) bisikletim var. Bu bisikleti kullandıktan sonra nedense aklımda alüminyumu satmak gibi fikirler dolaşmaya başladı.
Silemesin cünkü silme zamani gecmis.@Murat Cömez Benimkini siliyorum Murat Abi 😄
Ilgin, önerin ve düsüncen icin tesekkürler Mansur. Tabiki altin renginde bir zincir daha güzel görünüm saglar ama malesef 6li oldugu icin bulunmasi zor arti ben o zinciri bu bisiklete takinca hem degerden kayibi olacak hemde Campagnolo Super Recordun orjinalli bozulacak.@Murat Cömez Murat abi bisiklet kaç vitesli bilmiyorum ama çok güzel duruyor.Buna benzer bir zincir daha güzel duracaktır bence;
(link)