Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çelik Kadro MTB Kullanıcıları

MAERKEK

Forum Bağımlısı
Tepki
1.923
İsim
Mehmet Ali ERKEK
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Diğer
Çelik kadro yol bisikleti kullananlar konusunun gazına gelerek bu güzel konuyu açmış bulunuyorum .
IMG_20190630_182842.jpg

Bizde yalan olmaz aga der gibi oldu ya hadi neyse .
Bendeniz 7 senedir şu yukarıda gördüğünüz kırmızı Mtb yi kullanıyorum .
IMG-20180907-WA0003.jpg

O arkadaşla birçok yere gittim . Ön 2 arka 4 diye bi ayarı var . 4 saat aralıksız sürebilirsin .
Bana MTB ler ağır olur , birde senin ki çelik kadro kalın teker vs bahanelerle gelmeyin . Bacaklarımız o kadar ağırlığı , tekerlek sürtünmesini kaldırmıyor deyin inanayım . (Okuyan beni taşlayacak , ne ego kastım ha )
202155

MTB alıp şehir içinde kullanmak tabiri benim için geçerlidir. Ne yapalım bunla arazide bir hoplasan geriye bisiklet sırtında dönersin . Bu işin şakası yok .

Uzun yol yapılır mı evet yapılır 45 km gitmiştim . Ufak molalarla . İnanmayana Strava kaydını bırakayım .
202156

Hele hele sıfırdan kalkış konusunda üstüne tanımam . Dişli oranları küçük olduğu için ivmelenmesi müthiştir . G-Peak Pro ile kayıt etmiştim paylaşacağım .

Ayrı yeten Çelik Kadro MTB ile yük çekebilirsiniz . Hiç sıkıntı yapmaz . Koy önüne damacanayı alsın gelsin .

Ne demiş @mariokaldato "Materylizme iz düşümsel bakış" konusunda "Bir maddeyi değerli yapan yaşanmışlıklardır dostum"

Siz ne sürüyorsanız sürün varlığından memnun olmaya bakın .

Scudo
Hehe eyvallah yienim.
Bende kendi çelik mtb mi koyim bari bi tane var zaten celik mtb , oda yakinda gidecek insalllah kiymet bilen biri olur bu.
Fakat kesinlikle kendi boyuma uygun retro bi mtb denklersem acımam yapistiririm.
2019-05-05 20.43.31.png

Herkese tekrardan selamlar,
söz konusu çelik olsun, klasik olsun yeter! Ne demişler "steel is real!"
Bu kez koleksiyona çok yakın bir zaman içerisinde kattığım bir Pinarello ile devam edeceğim. Model adını, İtalya'da bulunan 3.264mt yüksekliğe sahip Antelao dağından almakta olan bir bisiklet... Hatta hardtail klasmanında yer alan dönemin atb/mtb bisikletleri klasmanında İtalyanların imzasını yol, pista alanı dışında da bu modelle bir hayli iddialı olarak göstermişte denebilir. Şuan için sadece mobil telefon çekimi fotograflarını paylaşacak olsam da yakın zaman içerisinde baştan aşağı revize olmuş, şuan ki Deore Xt grup setin tamamen NOS Campagnolo Euclid set ile donatılmış olarak fotograflarını da umuyorum arayı çok açmadan paylaşmış olacağım.

202186

20190615_201001800.jpg

Son düzenleme:
@Doğukan Aksu
Alet fena Doğukan hocam.
Bulgaristan da bir satici satiyordu bundan harika gerçekten :)

@albuspwbd
Lastikler xrc mud ' mu ?

@MAERKEK
evet

Benim alüminyum 29' MTB 17 KG. Çelik kaç KG'dır tahmin bile edemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@e7_
Ön maşa üst düzey yaylı , lastikler 2.40 sanırsam ne yaptın sen üstad . Tartının ayarı bozuk bence

Cromoly kadro ve maşa.
Fotoda görülen haliyle 10.7kg (Kadro 1.99kg)

IMG_04731-1.jpg

@MAERKEK
2000 lerden kalma düz maşa çelik bisikletten, şuan kullandığım amortisörlü bisiklete geçince baya hafif gelmişti. Takii bisikleti 2 hafta önce tartana kadar :agla:

Son düzenleme:
Şimdi hafifliğine çevikliğine tav olduğumuz aliminyum kadrolu mtb kullansakta benimde ilk bisikletim o zamanlar bilgisayarın yanında hediye olarak gelen Salcano Toia'ydı halihazırda akıl edip hatıra olarak saklamadığım için elimde olmasada o karakteristik kalın arka maşasıyla hala gözümün önünde canlanır bende en azından bir dönem çelik kadrolu bisikletim vardı diye kendimi avuturum ?

kendisi şöyle yakışıklı bir aletti
202991

@chtbrtk
Bunların arka kadro parçasını anlayamadım gitti.

Geri