Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çelik Tur Bisikleti Projesi

@darkdream Selamlar, tam ağırlığı akşam bakıp yazayım en son haline bende bakmamıştım.

@trabzonlu ozan selamlar,

Tel ön aktarıcıya bu şekilde geliyor.
https://i.hizliresim.com/znqMd7.jpg

bu nedenle dış tel ile beraber çekersem kabloları ön aktarıcıya doğrudan bağlayamıyorum. Öncesinde bir noktada dış kabloyu üst tarafta resmi olan parça ile durdurup sırf iç telin gitmesi gerekiyor.

Arka aktarıcıda ise böyle bir durum yok . Dış tel ile beraber kullanılıyor.

https://i.hizliresim.com/G3XDdr.jpg

Benim mevcuttta kullandıgım kablo tutucular yukarıda cırt olanlar,

https://i.hizliresim.com/qEnv6Z.jpg

@emkiek bu bağlantılar ile arka tarafa da çektim kabloları fakat gözüme kötü gözüküyorlar, daha güzel bir çözüm bulup bunları çözmek istiyorum. Ebayde bu bağlantılar 7 dolar falan. Haftasonu Almanya ya gideceğim belki orada bir çözüm bulurum.

@mariokaldato selamlar, sitelerinde Almanya merkezli bir yer diye geçiyor ama yanılıyor olabilirim.

Scudo
çok güzel bir çalışma, tebrik ederim.

Tüm bunlar güzel ve takdir edilesi bende çelik kadro yol bisikleti kullanıyorum ben senin yerinde olsaydım eğer bu kadar toplamayla uğraşamak yerine xrs 300 temin edip güzelce modifye ederdim hem çelik hem daha modern daha az çaba ve fiyat ayrıca şimdiye kadar çoktan kullanima hazır..

fren papuçları (link)
gidon bogazı için düşünürsen (link) var
arka aktarıcıyı yükseltmek istersen (link) dönüştürücü
ön aktarıcının üsten çekmeli olanı sorunu çözecekse (link) farklı kadrolar için daralıyor

benzer bir şey yaptım ikincisinide yapacam (link)
:)
güle güle kullan

Beyler selam,

iş güç uzun süredir yazamadım buraya, bisikleti topladım baya oldu. Kullanıyorum. Fren papuçlarını kaliteliler ile değiştirmem lazım. Birde Kablolar için metal retro gürünümlü sabitleyiciler var onlardan lazım 6 tane. Havalarda soğuk artık baharda :) . Son hali aşağıdaki gibi , kilitli pedallar ile 13 kg oldu.
ZM9QRZ.jpg

za0lLD.jpg

yN0oJa.jpg

@cem34 bu tarz kadrolarda suluk kafesi icin civata deligi genellikle olmaz.
Bu konuyu çözüme ulastirmak konusunda bir girisiminiz oldu mu?

@Bisikletsurenadam Hakikaten bu yorumu nasıl yaptınız ya:) salcano nedir hocam hemde xrs 300 öylemi:) adam bulmuş kadronun güzelini hemde klasik ve kro-moli geçme kadro bundan güzel bir bisiklet çıkmış ortaya xrs 300 nedir ya:)

@cem34 Çok güzel olmuş elinize sağlık alhonga iyi bir markadır aslında o kadar kötü değil iyi bir fren papucu ile çok daha iyi frenleme yaparsınız.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
@cem34 hocam barend shifterlar 3*7 mi? ürün hakkında bilgi alabilir miyim? ha bu arada bisiklet enfes olmuş :harika:

Bisiklet harika olmuş. Fren pabucu olarak Barradine öneririm. Üç renkli, uzun olanlardan. Bisikletinizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Bisiklet çok güzel olmuş, elinize sağlık. Bende bi fixie toplamak istiyorum ama kimbilir hangi yaza kalacak :)

Çok hoş olmuş,ama ben kendi rengi olan maviyi çok daha sevmiştim. Daha sevimli ve enerjik gelmişti. Güle güle kullanın bize de buradan bilgi vermeyi unutmayın. Çelik yol bisikeltlerini ve hatta modern lanları ben de çok merak ediyorum. Özellikle de transcontinental de allegaert çelik kadro ile 1. olduktan sonra :))))

gerçekten çok çok hoş görünüyor, rengi ve sadeliği çok güzel. böyle başlıkları gördükçe böyle bir işe girişesim geliyor ama binmeye kıyamam odanın duvarına asarım gibime geliyor :kötü:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
çok güzel olmuş tebrikler.Bence de bisiklet için en doğru seçim çelik kadro.Ben de ileride edineceğim mutlaka.

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Sele uzun turlarda rahat mı acaba ?

Benim de böyle bir prohem var onun için cço faydalı olmuş

ön vites için kablo durdurucu olayını nasıl çözdünüz tum yorumları okudum o anı goremedım ??

• Hahaha
Tepkiler: Hasankaran
Geri