Scudo Sports

Cem yılmazın kullandığı elektrikli bisiklet

Cem Ç

Forum Bağımlısı
Tepki
921
Bisiklet
Merida
fiyatları türkiyede 5 10 bin lira arasında değişiyormuş yurtdışından getirmek zormuş

(link)
çinde 600 650 dolar arası fiyatları

(link)
buda nişantasında satıldığı yer sanırım

n11 de 5650 lira farklı bir modeli
(link)

bu sitede 4500 dolar en yüksek fiyat bu sanırım
(link)

evet ekşide konusunu gördüm

(link)

P02B1N.jpg

Scudo
N11 de gördüm 5650 tl. Altı bizim kasisli yollara uygun görünmüyor. Sert sürtmeler pile zarar verebilir.

Bu araçlara neden bisiklet denilir, anlamıyorum. Bakın Türk Dil Kurumu bisikleti nasıl tanımlamış.

1. isim Tekerlekleri pedal aracılığıyla ayakla döndürülen binek aracı, çiftteker, derrace, velespit
"Baharda iki kardeşe bisikletler alındı." - A. Kutlu
2. spor Bu araçla yapılan bir spor türü

Tanıma göre yukarıdaki araç bisiklet olamaz. Scooter olur, elektrikli motor olur ama bisikleti kurtarmıyor.

@avkebele

bisiklet sonuçta elektrik motorlu dense sonuçta vergi vs girecek işin içine bir de 30 40 km hız yapıyor maksimum

elektrikli motorlu araçlar çok daha hızlı gidebiliyor

elektrikli motosikletler elektrikli arabalar yanında evet bisiklet denmesi daha doğru sonuçta yol bisikleti yada tur bisikletinden hızlı gidemiyor bu bisikletler

bunlara bile elektrikli bisiklet deniliyorsa

yk-28-lotus.jpg

bunlarada bisiklet denmesi çok normal

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Emre
@Cem Ç

Zevksiz sonradan görme herif, esyaya fazla meyilli.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Aloha

Bisiklet kullanımı yaygılaşması için ünlülerin bisiklet kullanması sonradan görmelikmi oluyor

altında trilyonluk spor araba olsa futbolcuların eşinde sonradan görme olmuyor değilmi sabri lamborjini alırken eşine iyi o galatasaraylı futbolcu

Cem yılmaz bisiklete binince sonradan görme mi oluyor

@Cem Ç

Belirtmek isterim ki elektrikli motorsikletler MTV'den yani motorlu taşıtlar vergisinden muaftır. Adının motor olması vergiye tabi olduğu anlamına gelmiyor. Hatta motor silindir hacmi 100cm3 altı olan motorsikletler de vergiden muaftır.

(link)

Ve yapabildikleri süratleri de bildiğim kadarıyla vergi için incelenen koşullardan biri değil.

@Cem Ç

Bunlarin hepsi sonradan görme, Cem yilmaz degil mi milyonluk araba koleksiyonu olan. Materyalist herifler bunlar, bunlara özenmek bunlari örnek olmak yanlistir.

• Beğen
@Cem Ç Fotoğraftakine benzer motora Çin'deyken binmiştim bir süre. Açıkçası o pedallar bana göre gösterişten başka bir şey ifade etmiyor zira inanılmaz ağırlar kesin diz problemi olur anında. Bir keresinde şarjı bitmişti aa bunun pedalı vardı bi deniyim derken kıpırdatamadım. Elde sürükledim kilometrelerce. :)

Bisiklet dediğin sadece insan gücüyle çalışmalı. Elektrikli bisikletlerin bence elektrikli motorsikletlerden farkı yok yukarıda bahsettiğimin dışında.

Araç buydu

2013-10-30 20.51.51.jpg

Olmamış. Serdar Ortaç'ın elektrikli bisikletli bile hiç olmazsa gerçek anlamda elektrikli bisikletti. Bu scooter bozması olanların az daha "şekil" olan versiyonu o kadar.

• Beğen
MotoBike Expo2017 vardı bu elektrikli motor

Magazin insanlık onuruna yapılmış bir saldırıdır, herkesin 15 dakikalığına meşhur olabildiği bir dünyada kimin neye bindiğinin ne önemi var ha?değil mi ki hepimiz aynı toprağın bağrında o sonsuz uykuya dalacağız

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Kamil Güler 22 martta katıldı programa, haftasında ünlüler binmeye başladı.. satışlar artmıştır bu tür magazin haberlerinden sonra

Geri