Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

yarin aksam değilde pazar aksam iftardan sonra olur kanka yarın akşam annemdeyiz :)

Scudo
Sağolun Caner bey o zaman ben de bir dağ bisikleti alırım . ama bütçem fazla değil 300-400 tl arası birşey bakıyorum. Şimdi orbis gibi ucuz bisikletlerin olduğu markalar da var. Bunlar çok mu arıza veriyor başedilmez mi bunlarla :)

sakın öyle bir markaya girme kardeş, 500 tl civarında 2. el çok güzel bisikletler alabilirsin. emin ol sıfır orbis alacağına 2. el kron, sedona, salcano tarzı aluminyum bir şey alman çok daha iyi olacaktır. 2. el forumu incelemeni tavsiye ederim...

salı günü 20:00 da itfaiyenin önünde derim gene bezer bir yol çizelim beykoz iyi oluyor

Bu pazar Ümraniye - Sultanbeyli gölet ( kavaltı için )- Kurtköy - Kartal sahil - Maltepe sahil - Bostancı Sahil - Bostancı - Göztepe - Ümraniye istikametinde pedalladım. Baya bi ısındım yani :) Neresi derseniz gelirim inş.

arkadaşlar ne yapıyoruz şimdiden su mu koyverdik kimseden ses çıkmıyor aloooo :)

dostlar,
benım bu akşam bır ışım var, sız takılın perşembe beraber pedallarız, benım eve gıtmem 10:00 u bulacak gıbı gozukuyor

o zaman yarın yapalım alperim sen olmazsan aykutta gelmez :) kadro azalır :)

Beyler Yol yapacağız diye asfalt lastiklerimi çıkarmıyorum. Bu gün için varmı bir program_?

bu akşam yapalım arkadaşlar arayı soğutuyoruz başladık devamını getirelim derim bu akşam buluşalım samed aynı yerde saat 20:00 da olmazsa 2 kişi yaparız :)

Oke Ben saat:20:00 da aynı yerdeyim. telefonunu PM atarsan iletişim kurarız.

bugun cengelkoy nato yolu ıtfayenın oradan 8de toplantıp yaklaşık ıkı saatlık tur yapacagız,
yuksek performans degıl kondısyon amaçlı tur olacak, katılmak ısteyen arkadaşları beklerız

Bugün SALIIIII .... Akşam 20:00 da Bosna Bulvarı İtfaiyenin orada buluşalım arkadaşlar.

1. Caner
2. Alper
3. Aykut
4. Samed ??
5. Haldun ??
6. Hakan ??

1. Caner
2. Alper
3. Aykut
5. Kubilay Brothers x2
6. Samed ??
7. Haldun ??
8. Hakan ??

Aykut akşam gelmeyecek, ben varım,

beyler akşam uskudar kadıkoy tarzı yenı bır rotamı belırlesek?

Fark etmez bana uyar akşam karar verelim ama yol bisikletleri de olacak ona göre rota belirleriz :)

Dün 3 kişi olarak Kanlıca yaptık oldukça eğlenceli geçti dönüşte Kandilli deki ölüm yokuşundan beni kırmayarak yol bisikleti ile çıkan Çağatay ve Kubilay a teşekkür ederim :)

Geri