Scudo Sports

Çengelköy

1977 doğumluyum çocukluğumdan beri bisiklete biniyorum..uzun yıllar beni sağlıklı ve formda tuttu daha doğrusu tutmuş..işyerinden bisikleti çaldıklarında yeni bisiklet almaya gitmiş pahalı bir bianchi alacaktım o zamanlar 50 tl taksitle almak istedim satıcı 100 deyince o taksitle motor alırım dedim ve gittim motor aldım 5 senedir motorsiklete biniyorum anlıcanız ama bisikletten inip motora binince kilo aldım şu an 90 kiloyum sigarayı bıraktım spor yapıyorum geçen yaz sonu kron aldım ama fazla binemedim bu yazı sabırsızlıkla bekliyorum hatta beklerken çinden bisiklet aksesuarları bile aldım..hala motor kullanıyorum ama bisiklet benim ilk sevdam gibi bişey motor da ikinci sevdam olsun..bu yazı dolu yaşamak istiyorum sabahları işten önce akşamları işten sonra ve hafta sonları bisiklete binebilirim bir programlar yapıp guruplara katılabilirim hatta hafta sonu günü birlik kamp gezileride uyar...bakacaz artık durumlara..hayırlısı..herkese bol pedallı günler..

Scudo
Merhabalar, ben de Cengelkoy'deyim. Okullar kapandiginda bisiklet sporuna geri donecegim, birlikte turlamak dilegi ile..

inşeallah başka arkadaşlarda vardı ata 2 den filan itfaye önünde buluşuyorlardı bir kere gittim tanıştım pek gelen yoktu yaz gelsin buluşur tanışır turlarız...

Bende burhaniyedeyim ama çengelköy güzeltepe de oturdum eğer buluşma falan olursa bende atlar gelirim.

Merhaba bende çengelköydeyim natoyolunda turlar olursa katılabilirim.

@haldun kabadayı28
Ben de natoyoluna çok yakın oturuyorum. Bir gün birlikte turlamak isterim :)

evet yavaş yavaş çoğalmaya başladık..artık içimizden birinin şu gün şu saatte turlayalım demesine bakıyor galiba iş...bir zaman belirlemek lazım misal ben gündüz çalıştığım için akşamların çoğu uyar hafta sonu duruma göre değisir...hadi hayırlısı..

yarın gece şu Velonotte İstanbul 2013 muhabbetine takılmak istiyorum çengelköyden gitmeyi düşünen varmıdır....

Bu haftasonu cumartesi veya pazar beykoz tarafına turlayabiliriz katılmak isteyenler buradan bağlantı kurabilir

Ben Üsküdar'dayım ama Çengelköy turlarına katılırım, 20 dakikaya oradayım.. :)

şu survivor bi bitsede akşamları daha çok gezmeye fırsatım olsa bağladı resmen az da değil haftada 4 akşam ....geçenlerde akşam gezmeye çıktım tek başıma bayağı zevkli oluyormuş ...bahçelievlerden ümraniye ye gittim orada arkadaşım çiğ köfte dükkanı açmıştı ona uğradım biraz takılıp döndüm oda bisiklete biniyordu geçen yaz beraber başlamıştık ama onun bisikletini çaldılar evinin bahçesinden yine alacak ama...neyse ara sıra müsait olduğumuz akşamlarda ümraniye ye turlayabiliriz katılmak isteyen varsa daha zevkli olabilir.. mola verebileceğimiz bir mekanımızda var sayılır artık oda iyi oldu...

Ramazan geldi, iftardan sonra turlayan yok mu ?

Bu hafta sonundan itibaren pedallamaya başlıyorum katılmak isteyen arkadaşları beklerim

Ben de Çengelköydeyim 2014 yılında niye kimse yazmamış bu sayfalara acaba ?

Tekrardan herkese merhaba uzun yıllardır bisiklet hayatımın bir parçası oldu, ve bu süreç içerisinde her zaman forumda paylaşımlarda bulunup yeni arkadaşlıklar kurdum... üyesi olduğum bisiklet takımından ayrıldıktan sonra profesyonel bisiklet hayatımı geride bıraktım sadece spor ve gezinti amaçlı sürmeye başlamıştım tabi foruma uğramaz oldum ama yeniden forumda aktif olmak için geri geldim yıllarca yarış antrenman vs derken yorgun düşmüş bisikletimi yenileyip tekrardan sizlerle turlara organizasyonlara katılma kararı aldım :) forumdaki bir çok kişiyi tanıyamadım bile :) neyse lafı fazla uzatmadan herkese merhaba :)

Merhaba ne iyi yaptınız da geldiniz
Tekrardan aramıza Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz. Profesyonel bisiklet hayatınızı neden geride bıraktığınızı anlatırmısınız? Sağlık sorunları gibi nedenlerden mi? Teşekkürler.

@Anonim
hoşbulduk :)
@SerkanH
Hoşbulduk :) sağlık sorunlarından değil özel sebeplerden diyebilirim :)
@emre_s
Teşekkür ederim :)

Geri