Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cengizhan Bekir Bayram'la olamayan alışverişimiz.

Taner Erinmez

Aktif Üye
Tepki
123
Bisiklet
Sedona
Merhabalar,

Kendisiyle uzun zaman önce bir alışverişimiz olacaktı ancak saçma sorunlar yaşandı ve o günden beri hiçbir ilanını okumam.

Kendisiyle bu konu üzerine zamanında tartıştık..Yani burdan tekrar kendisiyle tartışmak için konu açmıyorum!..bilinçlendirme adına bir paylaşımdır ''benim deneyimim oldu kötü oldu ona göre alışveriş yapın'' mesajını verebilmektir...Ticari olarak eleştirimdir bu..

Kendisinin tabiki kendini savunma hakkı vardır..Kişiliğime yapılacak en ufak bir göndermede dahi hakkımı mahkemede arayacağımdan şüphesi olmamalıdır.

Scudo
benımde oldu 2000 TL lik ürün sattım sorunsuzdu ama sorunlu çıkardı ürünlerimi eyvallah dedik fiyattan düştük. 730 tl borcu kaldı vermedi kaçtı benden bi şekilde buldum sonra s30 bisikletini aldım üstüne 300 tl para verdim + jant seti gönderdim ama gene jant setini beğenmedi. Normal karşılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Merak ettiğim bir konu var, Ferhat bey eğer okuyorsa bunları, sitenin yönetmeliğinden pek haberim yok, bu şekilde sıkıntı yaşatan kişilere en azından site üzerinden ticaret yapma yasağı getirebiliyor musunuz?

Sadece ticaret yasağı diyorum çünkü kişilerin bilgi paylaşım ve edinme hakkı elbette olmalı, ancak ticari ahlakı yoksa ticaret yapması engellenebilirdi..

@Taner Erinmez

Yazılan her mesajı okuyorum :).

Forum kurallarında açıkça belirtilmiştir ikinci el alışverişlerden forum yönetimi sorumlu değildir diye.Kısaca alışverişler tamamen kişilerin kendi inisiyatifinde olmaktadır.Bizler sadece ilanın kurallara uygun olup olmadığına bakıyoruz.

Sizin durumunuz için de belirtmek gerekirse zaten bir üye ile bir kaç sorunlu alışveriş olur bu durumlarda burada yazılırsa çoğu arkadaş o üyemiz ile alışveriş yapmayı durduruyor.

• Beğen
Tepkiler: Taner Erinmez
TAner bey. sizinle biz alısveris yaptık mı ? ne hakkında konustugumuzu bile hatırlamıyorum . o konuyu biraz açarsanız sevinirim. sizden bi çöp almadım çöp satmadım.
Çağatay turhan ben seni tanımam bile. ne satmısım sana Allah askına. Mehmetin gazına geliyorsunuz hepiniz.

mehmet sen hiç konusma aslanım . konyada herkese bulcam onudeyip kacıyorsun benden. açsana engelleri konusalım bi senle o vakit. gönderdigin malları biliyor herkes. forumdan ahkam kesip durma . Zerre yüregin varsa kaldır engelleri konusalım .
adamlara bak ya. alısveris bile olmamıs lafa bak.
buna sadece gülerim ben.

Bu konu saçma sapan bir hal aldı gerçekten. Bu tür olayların forumda tartışılması en çok foruma zarar veriyor. Bir çok bisikletçi buna benzer tartışma ve benzeri çekişmler yüzünden forumdan soğudu ya da tamamen uzaklaştı.

Tarafların hiçbirini tanımam. Konuya dahil olanlar içinde yalnızca Ferhatla o da forum üzerinden mesajlaşarak sohbetim olmuştur. Ferhatın da iyi bir adam olduğunu tüm forum camiası bilir.

Demem o ki alış veriş yapmadıysan yapmadın, niye konu açıp ta laf kalabalığı yapıyorsun arkadaşım? Mehmet ve Cengizhan arkadaşlar, siz de sorununuzu aranızda halledin artık. Burada bunları görmek zorunda değiliz ki. Evet bilgilendirme olarak faydası var, mesela ben ikinizle de asla alışveriş yapmayacağım gibi herhangi bir ortamda karşılaşsak arkadaşlık ta kurmam.

Amacınız bilgilendirmekse, '' şu olmuştur'' deyip yazın, konuyu kapatın. Kişisel çekişme, taraftar destekleri vs. ye dönüşmesin.

Yeter artık. Bu forum kimsenin babasının malı değil. Kimse bu tür şeyleri başlık olarak dahi okumak zorunda değil.

Burası dostlukların kurulduğu, paylaşımların olduğu, insanların destekleştiği bir ortamdı, öyle de olmalı.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Cengizhan'dan özellikle cevap vermesini ben istedim konuyu anlayabilmek adına.Akif gayet güzel özetlemiş fazla söze gerek yok insanları da bunaltmadan konuyu kapatmak lazım......

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
Haklısınız tabi .
sonucta forumda kötü bilen de var iyi bilende var. yöneticileri bile cogu zaman sucluyor bazıları sacma nedenlerden.
Nihayetinde ben zorla mal satmıyorm. malımda sorun varsa zaten satışa koymuyorum . siz diyorsunuz ikinizden de almam diye eyvallah . foruma bakmadan beni direk arayanlarda var senin elinde varmı ? foruma bakmadım diye.
ama nedense olmayan seylerden bile suclanır olduk. Bilen biliyor sonucta. ben satmak istesem çok kişi alır yine. böyle basit şeyler yüzünden forum işgal ediliyor.

En cok zoruma giden mehmetin hala artislik yapmasıdır. şarjım yok simdi aksam arayacagım kendisini bakalm bu kez açacak mı ? gönderdigi jant setini çöpe attık zaten begenmiyo diyor bir de.

Bütün bunlardan çıkarılacak bir ders olmalı. Güvenli elektronik ticaretin yani "GET"in en doğru alış-veriş yöntemi olduğu anlaşılıyor. Bu iki arkadaş GET tercih etmiş olsalardı bu sorunlar yaşanmazdı.

• Beğen
Tepkiler: Taner Erinmez
@muratcolakoglu

Kesinlikle katılıyorum bundan sonrakilere ders olsun..

GET' i anlatan kısa video (link)

• Beğen
Tepkiler: muratcolakoglu
Forumca para toplayıp polis eskortluğunda sizleri buluşturmak lazım :) yaşınız askeri geçmiş abilerim inşallah çözüm bulursunuz. Yakışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Onur Gençoğlu
Geri