Bizde cenix ixir vardı dede bisikleti resmen iyi hız yapıyor paslı bide orijinal donanım ben memnunum bence bianchinin yerini tutarBizim komşunu biri bana cenix le hava atmaya çalışıyordu
su an demir yığını olarak çürümekte
85 e almıştı 200 lira harcasa adam olmazdı
Sen bisikleti boşver şimdi, merak edilen konu, 2008 de yazılan yorumu çok aradınmı? Onu söyle.Bizde cenix ixir vardı dede bisikleti resmen iyi hız yapıyor paslı bide orijinal donanım ben memnunum bence bianchinin yerini tutar
Eskiden beldeyama diye bisiklet markası vardı. Ne oldu iflas mı ettiler hiç görmüyorum ortalıkta.
Önce ismini oluşturan BELDEsan ve YAMAha'nın Yamaha'sı ayrı distribütör şirket oldu, Beldesan da zaten bisikleti bırakıp motosiklete yönelmişti, Koç Grubu'nun yeniden yapılanması sürecinde para kazandırmayan şirketlerden biri olarak kapatıldı.
Çocukluğumun markalarından biriydi. Yeşil bir beldeyama bisikletim vardı yangında harap olmuştu. Keşke hala devam etmiş olsalardı, en azından yerli markalar arasında rekabet olurdu.
...Bisan da gidiyordu az kalsın. Çalışanların para toplayıp malzeme alarak siparişleri teslim edebildikleri bir dönem bile geçirdi....