Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cenıx Marka Bisiklet Nasıldır?

olması gereken şeyden çooook uzak bi şey.(olması gereken şey bi bisiklet)

Scudo
Bizim komşunu biri bana cenix le hava atmaya çalışıyordu
su an demir yığını olarak çürümekte
85 e almıştı 200 lira harcasa adam olmazdı

arkadaşlar siz işe profesyonel yönden bakmışsınız kendiniz 2000 ytl den aşşa bisiklete binmiyosunuz herkesin bisikleti kendine güzeldir ilk başlarda para yoktur bunu alır daha sonra yavaş yavaş pro. laşır ..

@Furkan_26

Bunu aldıktan sonra.. Tamir masraflarından dolayı profesyonelleşmeye yetişebileceğini sanmıyorum :)
Bu konu başlığı altına yazanların çoğunluğunda 2000tl den aşağıda bir bisikleti var.(Ben dahil) Eski zamanlarımdan bilirim.. Bisikletimin dağalan parçalarını toplamaktan bisikletimi iyi bir hala getirmeye imkan bulamazdım..
Anlayacağınız;
Cevap yazanların bi bildikleri var ki bu kadar emin cevap verebiliyorlar..
Saygılar
Can Sonbay

Cenix nasıl bir bisiklet diye sorarken,ayrıca bütçenide belirtseydin ona göre ekstra fikirlerde verebilirdik..

@Furkan_26

bu bisiklete 2000 ytl bile harcasan profesyonelleşmez. baksanıza bazı arkadaşlarımızın bisikletleri bu bisikletin kadrosunun ağırlığına yakın.

lütfen yorum yazarken biraz mantıklı düşünün.

yaw allah kahretsin aldım o bisikletten ama sadece kadrosu cenix diyer yerlerini tanıdığım bisikletçi toplamış 350 tl ye aldım

@enes13mes

150 daha koyup kron alaydın sana ömür boyu giderdi :D:D:D

@enes13mes

Dostum bir sıfırdan büyüktür, madem almışsın en azından bir süre kullan bisikletini daha sonra bu işe biraz daha bütçe ayırabilirsen onu elden çıkarıp biraz daha iyi birşey alırsın. En kötü bisiklet bile hiç bisiklet olmamasından daha iyidir.

bütçeni oluşturduğunda buraya yazarak hepimizden fikir/öneri alabilirsin ve bütçen ile alabileceğin en iyi bisikleti öğrenirsin.

Bende olan berbat bir bisiklet çok ağır tekerleri frenleri kadrosu gidonu aşırı kalitesiz başkada parça kalmadı zaten...:koptum: Cidden kesinlikle almamalısın :ckkmk:

Bizim komşunu biri bana cenix le hava atmaya çalışıyordu
su an demir yığını olarak çürümekte
85 e almıştı 200 lira harcasa adam olmazdı
Bizde cenix ixir vardı dede bisikleti resmen iyi hız yapıyor paslı bide orijinal donanım ben memnunum bence bianchinin yerini tutar

Bizde cenix ixir vardı dede bisikleti resmen iyi hız yapıyor paslı bide orijinal donanım ben memnunum bence bianchinin yerini tutar
Sen bisikleti boşver şimdi, merak edilen konu, 2008 de yazılan yorumu çok aradınmı? Onu söyle.

• Muhteşem
Tepkiler: BloodBela
Eskiden beldeyama diye bisiklet markası vardı. Ne oldu iflas mı ettiler hiç görmüyorum ortalıkta.

Eskiden beldeyama diye bisiklet markası vardı. Ne oldu iflas mı ettiler hiç görmüyorum ortalıkta.

Önce ismini oluşturan BELDEsan ve YAMAha'nın Yamaha'sı ayrı distribütör şirket oldu, Beldesan da zaten bisikleti bırakıp motosiklete yönelmişti, Koç Grubu'nun yeniden yapılanması sürecinde para kazandırmayan şirketlerden biri olarak kapatıldı.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Önce ismini oluşturan BELDEsan ve YAMAha'nın Yamaha'sı ayrı distribütör şirket oldu, Beldesan da zaten bisikleti bırakıp motosiklete yönelmişti, Koç Grubu'nun yeniden yapılanması sürecinde para kazandırmayan şirketlerden biri olarak kapatıldı.

Çocukluğumun markalarından biriydi. Yeşil bir beldeyama bisikletim vardı yangında harap olmuştu. Keşke hala devam etmiş olsalardı, en azından yerli markalar arasında daha fazla rekabet olurdu.

Çocukluğumun markalarından biriydi. Yeşil bir beldeyama bisikletim vardı yangında harap olmuştu. Keşke hala devam etmiş olsalardı, en azından yerli markalar arasında rekabet olurdu.

Keşke. Bisan da gidiyordu az kalsın. Çalışanların para toplayıp malzeme alarak siparişleri teslim edebildikleri bir dönem bile geçirdi.
Rekabet daha çok firma çokluğundan değil, ekonomik ve toplumsal koşulların değişmesiyle coşabilir. Şu anda en azından yurtiçi piyasada üstüne rekabet edebilecekleri pek bir şey yok.

...Bisan da gidiyordu az kalsın. Çalışanların para toplayıp malzeme alarak siparişleri teslim edebildikleri bir dönem bile geçirdi....

Bahsi geçmişken, Bisan'ın yeniden doğuşu üzerine: (link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Geri