Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cep telefonu tavsiyesi

mcyc

Daimi Üye
Tepki
144
Arkadaşlar yeni cep telefonu almayı düşünüyorum.
Aradığım özellikler:
- kamera
- mp3
- görüştürsün yeter:D

symbian veya 3G beni ilgilendirmiyor.
Aklımda şekillenen telefon Sony - Ericsson K790i
sizce nasıl bir telefon? alınır mı? başka önerileriniz var mı?

önerileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Scudo
Symbian ve 3g ye gerek yok diyorsan alınabilecek iyi telefonlardan. Ama ben son yaşadığım olaydan sonra Nokia dan başka telefon almamayı düşünüyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: mcyc
bu ne hız:D
teşekkürler öneriler için, w810i önerilmiş bazı mesajlarda.
kamera aradığımı yazmıştım, k790i' de 3.2mp kamera ve 16x dijital zoom özelliği var. ayrıca flaşının da xenon olduğunu belirtmeliyim.

sony-ericsson modellerini çok inceledim, k790i' den iyi bir tek k810i var gibi duruyor şimdilik.

marka takıntım da yok bu arada bunu da belirtmeliyim.
önerilerinizi bekliyorum hala...

2gün önce n73 aldım çok memnunum tavsiye ederim kamera özellikleri baya memnun edici ;)

• Beğen
Ben d900 kullanıyorum samsung kulaklığı ile mp3 dinlemek hiç de hoş değil. Ciddi ciddi telefonundan mp3 dinlemek istiyorsan normal kulaklıklarla kullanılabilen bir telefon almalısın. Kulaklık olarak da Sennheiser cx300 veya Creative ep 630 tavsiye ederim. Mesela Nokia n73 lere bir aparatla normal kulaklık bağlanabiliyor. Böylece adam gibi bir kulaklıkla cep telefonundan müzik dinleyebiliyorsun aynı mp3 playerdan dinlermiş gibi.

• Beğen
@mcyc

nokia 5300 music express herşeyiyle harika bendede var çok güzel bişey

• Beğen
Benim bu ara almayı düşündüğüm telefon n73 music edition. Dört dörtlük bir telefon bence. Bütün özellikleriyle tatminkar bir telefon. Tek eksiği wi-fi olmaması. Fiyat olarak k790i ile aralarındaki 300 ytl lik farkıda gözardı etmemek lazım tabi ki.

K790i = 500 ytl
W810i = 370 ytl (yaklaşık fiyatları...

ocak ayından beri W810i kullanıyorum. 2 arkadaşım daha beğenip aynı telefonu aldı..

aralarında
2 mp- 3.2mp kamera
176x220 pixel - 240 x 320 Piksel ekran
ve flash farkı var...

ama W810i adından da anlaşıldığı gibi Walkman telefon, (mp3 çalar ı uçakta bile kullanabilirsiniz) birde "megabass" özelliğini unutmamak lazım..

fotoğraf çekeceğini söylemişsin, bende 6mp dijital nikon var ve fotoğraf üzerinde değişiklik yapmayacak olduktan sonra 2 mp telefonum bile çok rahat yetiyor bana bile..

aklıma takıldığı için şimdi tekrar baktım, yanılmamışım...
K790i' de joystick var... eski s.ericson telefonumdada vardı ama 4-5 ay sonra sorun çıkarmaya başladı...(msj gönerirken joystick takıldığı için gitmemesi gereken bir kişiye gönderdi mesajı,hemen bataryayı çıkardım, o sayade kurtuldum.. çok fena başım ağrıyacaktı yoksa...:mad: (bu konuda birçok şikayette duydum çevremden) ) w810i seçmemdeki en büyük etkende buydu.. joystick yok.. zaten S.ericson un piyasaya çıkardığı yeni telefonlara bakarsan joystick yoktur.. :cool:

w810i olmasa bile alırken "joystick" olmamasına dikkat et... ;)

Arkadasım sonyericcson k790 i yi inceleme fırsatı buldum baya uzaktaki bir yazıya full zoom yaptım fotografı cektigimde netligine inanamadım kamera ve ses ko0nusunda sony i tek gecerim bende k750i var mp3 calarımdan daha iyi ses veriyor :D

nokia 6300

çok hoş telefon

kullanmıyorum ama nokia n serisini tavsiye ederim...samsung telefonlar çok çabuk çiziliyor:( bende e900 var çizik içerisinde

@dodo

Bende u600 aldım bozuk çıktı. Yenisini verdiler oda bozuk çıktı. Şimdi paramı almaya uğraşıyorum.

@Condor

zoom unu bilemem, okadar inceleme fırsatım olmadı.. ama ses konusunda k750i deki sesi vermiyo k790i.. (bu konuda birçok yorum okudum ) ayrıca megabass yokmuş diye hatırlıyorum.. (ama %100 kesin birşey söyleyemem)

Sony tavsiye etmem çok çabuk joystick'i bozuluyor.Ve çiziliyor kapak değişim olayıda yok ( xpress). Nokiadan şaşma derim n70 kullanıyorum işimi görüyor seninde işini görür.

Bende suan telefon yok ... Alırsamda wireless özelliği olan p990 sony ericsson alırım .. fiyat 600 ytl ye düştü . 2 MP kamera var symbian var dokunmatik ekran var , wireless var ( kablosuz net olan yerde internete baglan ) resmen pc gibi yani ..

diğerleri hikaye bence ... Zaten param yok suan o yuzden hic bi telefona para vermeyi düşünmüyorum ..

tavsiyem budur sony ericsson p990 .. ayrıca cok cok cok kaliteli sesi var stereo ...

@wagnar

o da garip bir olay:) ...umarım para iadenizi alabilirsiniz:)

Geri