Scudo Sports

Cep telefonundan numara engelleme

M.Burcu Cebesoy

Forum Bağımlısı
Tepki
337
Cep telefonundan numara engelleme diye birşey var mı arkadaşlar ? Biraz araştırdım ama operatörlerin sunduğu engelleme hizmetleri tek bir numaraya olmuyor , bütün aramaları engelleme var . Tek bir numarayı nasıl engelleyebiliriz , yani karşı tarafa böyle bir numara yok desin ya da telefon hiç çalmasın direk kapansın arayan kisiye , var mı böyle birşey , yardım lütfen ...

Scudo
telefonun kendi özelliklerinde oluyor. istediğiniz numaraları engelleyebiliyorsunuz.
çağrı ayarları- çağrı kabulü şeklinde var benim telefonda biraz kurcalayın

Telefonunuz samsung ise arayan kişiyi engelleme özelliği vardır..

evet onu arkadasım gösterdi ama telefonum 1 defa çalıyor , 1 defa da değil aslında yarım çalıyor sonra otomatik olarak meşgule düşüyor . sanki ben no'ya basıp kapatmışım gibi . ben böyle bir nmara kullanılmıyor falan demesini istiyorum yada hiç çalmasın , hani tüneldeyken falan tlfon çekmiyorken aradığında direk düşer ya hattan , hiç çalmaz , işte öyle olsun ...

@Volkan Berberci

evet samsung , var öyle özelliği ama dediğim gibi oluyor .

meşgule atmasın işte , şimdilik öyle yaptım ama varsa tamamen engelleme falan süper olurdu :S araştırıyorum bakalım

samsung işletim sistemi olaarak ne kullanıyor bilmiyorum ama uyarsa şu program işinizi görür

(link)

Bildiğim kadarıyla operatör veya program üzerinden istediğimiz numarayı engelleme yok. Çok rahatsız olursanız operatörünüzün bayisine gidin durumu anlatın belki orda sistemden engelleyebilirler.

Samsung kullanıcısıyım. Engellemeler de meşgule atıyor. Tamamen engelleme yok sanırım. :eek:

Yapamadım hala , birazdan operatörümün bayisine gidip konuşmayı düşünüyorum .

Geri