Scudo Sports

Cep telefonunu bisiklete nasıl güvenli olarak monte edebilirim?

ozguven

Üye
Tepki
3
İsim
AYKAN
Bisiklet
Carraro
GPS programlarını kullanırken cep telefonunu bisiklete nasıl güvenli olarak monte edebilirim? Bazı çantalarda cep telefonu için yer var? Önerirmisiniz?

Scudo
Ben bu (link) çantadan kullanıyorum. Dokunmatik işliyor ama LG telefonum olduğu için çift tıklayıp ekran açma kapama özelliği yüzünden düzgün kullanılamıyor. O özellik kapatıldığında rahat kullanım sağlıyor. Yan taraflarında bölmeler var zaten powerbank alyan falan koyulabiliyor. Kullanışlı yani öneririm ben.

Türkiye de var mı peki bende merak ettim yurt dışınını beklemek istemiyorum.

ben plastik kelepçe ile direk gidona bağlıyorum hem müzik dinliyorum hem görüşme yapıyorum hem km saati olarak kullanıyorum yada navigasyon

Arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler, telefon kılıfını gidona çok iyi tutturmuşsunuz deneyeceğim, yukarıdaki telefon tutucuda çok şık ama fiyatı az değilmiş

@SAVAŞ Bu kadar güzel bir sistem için fiyatıda çok pahalı sayılmaz. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

ben araba telefon tutacağının arka vantuzlu yerini söküp ışık takmaya yarayan kelepçeyle gidona bağladım. çokta sağlam oldu. her inç telefon oluyor. kamera çekimi içnde güzel.

• Beğen
Tepkiler: serdar my
Enes Bey sizin uygulamanın fotoğrafını koyabilirseniz iyi olur

Tablet nasil yapabiliriz acaba konuyla ilgisi olan varmi

Tablet biraz abartı ve zor olur gibime geliyor o_O

Deneme ve yanilma yontemleri bide bi soru sorcam acaba yeni uye oldugum icin urun inceleme yapcaktim o gibi yerlerde konu acamiyorum bununla ilgili kiminle gorusmeliyim

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160123/c41bafc0f7902e8e70fabc7e016261db.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160123/5cf03f85075a5752893b492b29296761.jpg dostum ben bu ürünü mtb de kullanıyorum son derece güzel bir ürün klipsli tak çıkar şeklinde çalışıyor linkten inceleyebilirsin . Ancak sanırsam sadece iPhone için var . Orjinal sayfasında diğer model telefonlar için var ancak fiyat biraz tuzlu . Saygılar 1 gün kargo! Bisiklete tutturma iPhone 5 5s, taban bisiklet kiti iphone 5 için 5s + kemer klipsi + yapışkan montaj + ekran filmi
(link)

Silikon telefon kılıfı alın, arka yüze maket bıçağı ile iki yarık açın velcro şeritlerle ya da kablo bağı ile gidon boğazına sabitleyin. F/P mühteşem oluyor...

teşekkürler silikon kılıfını deneyeceğim zaten elimde eski kılıf var

Geri