Mehmet Vidinli
Canyon RoadLite 6.0 - Van Rysel Edc Af 105
- Tepki
- 345
- İsim
- Mehmet Vidinli
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
evet cihazdan cihaza şebeke çekim gücü , gps vs farkeder. çin malı replika ürünler genelde çekimleri daha düşük.Merhaba arkadaşlar direk başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum. Malumunuz arazide telefon çok az çekebiliyor bu da bisiklet turlarında sorun oluyor. Aslolan şebeke dir biliyorum o yüzden turkcell'e geçtim. Ama telefon modelinin de az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum çekim gücüne. Sizce en iyi çekim gücünü sağlayan Android telefon hangisidir? Tesekkurler.
Hocam Android için ben Asus’tan bayağı bir memnun kalmıştım.Tabi şu an Asus Türkiye’den çekildiği için telefonlarınıda bulmak zor olur.Ama eğer yeni telefon almayı düşünüyorsanız Apple’dan şaşmayınMerhaba arkadaşlar direk başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum. Malumunuz arazide telefon çok az çekebiliyor bu da bisiklet turlarında sorun oluyor. Aslolan şebeke dir biliyorum o yüzden turkcell'e geçtim. Ama telefon modelinin de az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum çekim gücüne. Sizce en iyi çekim gücünü sağlayan Android telefon hangisidir? Tesekkurler.