Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cep telefonunu tam bir bisiklet bilgisayarına dönüştürmek. (ipbike)

GPS kesilmiş görünüyor. Stravaya atınca düz çizgi çekti.

Scudo
Ben wahoo kullanıyorum. Hız ve kadans sensörlerim (magene) bağlı. GPS kapalıyken hızı sensörden ölçüyor,GPS açınca sensörü kapatıp, GPS üzerinden hız ölçüyor. Sürüş bitince de otomatik olarak Strava'ya atıyor. 2 ay önce Magene nabız sensörü aldım ama daha hiç kullanmadım.

İpbike bana çok karışıj geldi cyclemeter şu an favorim oldu👍

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Benimde elimde ekranın üst dokunmatiğinde basmama problemi olan ve ses açma kapama tuşları bozuk bir G3 var onu böyle değerlendirebilirim iyi fikir olur.

Wahoo uygulaması son güncellemesinde ant sensör desteğini kaldırmış gözüküyor. Screenshot_20210703-083450_Google Play Store.jpg

Merhaba arkadaşlar direk başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum. Malumunuz arazide telefon çok az çekebiliyor bu da bisiklet turlarında sorun oluyor. Aslolan şebeke dir biliyorum o yüzden turkcell'e geçtim. Ama telefon modelinin de az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum çekim gücüne. Sizce en iyi çekim gücünü sağlayan Android telefon hangisidir? Tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Merhaba arkadaşlar direk başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum. Malumunuz arazide telefon çok az çekebiliyor bu da bisiklet turlarında sorun oluyor. Aslolan şebeke dir biliyorum o yüzden turkcell'e geçtim. Ama telefon modelinin de az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum çekim gücüne. Sizce en iyi çekim gücünü sağlayan Android telefon hangisidir? Tesekkurler.
evet cihazdan cihaza şebeke çekim gücü , gps vs farkeder. çin malı replika ürünler genelde çekimleri daha düşük.

Hocam Android için ben Asus’tan bayağı bir memnun kalmıştım.Tabi şu an Asus Türkiye’den çekildiği için telefonlarınıda bulmak zor olur.Ama eğer yeni telefon almayı düşünüyorsanız Apple’dan şaşmayın

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
cyclemeter guzel bir uygulamaya benziyor. merak ettigim ise şu, xiaomi bileklikleri uygulamaya baglayip nabiz takibi icin kullanabiliyor muyuz? internette arastirma yaptim ama bilgiye ulasamadim. gps'li saat veya garminlere cok para vermek yerine telefonu bu amacla kullanmak benim icin daha uygun. birkac gun suren uzun turlar ya da yagmurlu havada surus yapmiyorum zaten.

Artık igs50s bile çocuk oyuncağı gibi geliyor. Hız ve kadans sensörleriniz iyi çalışıyor ise ve ayarlardan vites oranlarını doğru yaptıysanız mükemmel bir eğim/hr/vites/kadans/hız kullanım raporu gösteriyor. 3000 kilometreden fazladır kullanıyorum, sürüş sonrası bunun istatistiklerini incelemek bisiklet sürmekten daha eğlenceli gibi geliyor. Eğime bağlı istatistiklerin doğruluğu için basınç ölçer bir telefon şart, hıza bağlı istatistikler için ise hız sensörü şart. 2 sensörle 100e yakın farklı istatistiği alabilirsiniz. Sensör alıcaksanız, almadan önce kendi forumunu kontrol edin. Ipsensorman, wahoo gibi bazı marka sensörler ile uyumsuz. Uyumsuz demeyelim de, sensör 3-5 dakika kullanılmayınca uyku moduna geçtiğinde ipsensorman onu uyandıramıyor.
photo_2023-04-02_23-15-29.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri