Scudo Sports

Cep uygulamaları arasında kalori tutarsızlığı

huawei health kullanıp yorum yapabilecek kimse yok mudur ?

Scudo
bazen programdan kaynaklı teknik hatalarda oluyor onuda göz önüne alın... biraz takip edin sürekli benzer sonuclar alıyorsanız birde stravadan doğrulamaya çalışın belki normaldir ? öyledir yani sonuçlarınız.....

Google Fit ve Strava arasında da bariz fark alıyor hem sadece kalori değil. Ortalama hız vs gibi konularda da.

Ben nabız saatini honor aldım. Telefona baglamanin tek yolu Huawei Health o nedenle strawa veya farklı uygulamalarla hesaplama yapamıyorum. Aynı anda farklı yerleri kullanabilenler vardır belki dedim. Nabız bilgisini strawaya aktarmadigi için kalori göstermiyor. Kilo vermeye çalışınca da çok kalori hesabı yapıyorum su aralar.

Her bir uygulama / cihaz kendine göre belli bir yaklaşımla (genelde de farklı farklı) kalori hesaplıyor ve hepsi de yaklaşık olarak hesap yapıyorlar. Bence "en doğrusu hangisi?" diye araştırmak yerine Honor'un ölçtüğü değerlerin arasındaki farka bakarak karar vermeniz daha mantıklı olur. Önceki günlere göre daha mı çok yoksa daha mı az kalori harcadım diye bakıp antremanlarınızı, diyetinizi ona göre ayarlayabilirsiniz.

Geri