Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cervelo r5 kadroset kazandım!

Vay arkadaş, millet kadro kazanıyor, Ps4 kazanıyor, avm çekilişinden araba kazanıyor. Bizi de ancak Yalovadaki bilmem ne termal tesislerinden ararlar gelin bir deneyin diye geceliği 500 kayme. Bırak hediye kazanmayı eeeep bizi öpmeye çalışıyorlar.

Gözüm yok, kazanan arkadaşımızı tebrik ediyorum.
Tebrikler :)

French kiss istemiyorum ama arada bir buse de bizim yanağımıza kondursunlar be ya. Hep öpülüyoruz. Yok mu beni öpecek

Scudo
@sccetin hadi hayırlı olsun inşallah tez zamanda satılır da MTB alırsın

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Bisikletiniz hayırlı olsun, tebrik ederim.
Şans onbinlerce kişi arasından size gülmüş.

Ve ilanı vermişsiniz. Alacak şanslı kişiye de kazasız sürüşler.
Unutmadan, 56 kadro boyunu size sorup mu kafalarına göre mi yollamışlar ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve sccetin
Satışa da geçmiş, sizden keyiflisi yoktur şuan :D

• Beğen
@Anıl Erdoğan

Teşekkürler. Aklımda şöyle bir şey var: (link)

@Kıvanç Pürtelaş

Teşekkürler. ABD'deki arkadaşıma olur da arayıp kadro boyunu sorarlarsa 56cm dersin diye tembih etmiştim :)

@Gökhan Akkaya

Bisikleti kazandığım için dünyalar benim oldu tabii yalnız satma konusunda çok da keyifli değilim. Biraz da istemeyerek satıyorum çünkü evlilik arifesindeyim (borç batağındayım) ve yol bisikletimden memnunum ve istediğim MTB'yi almaya yakınım...

@Tolga Çelebi

Hayat şartları ve kötü zamanlama diyebiliriz :( Hemen üstteki cümleme bakınız...

@Satı

Teşekkürler.

@KitapSever

4 Eylül 1991'in Kadir Gecesi olduğunu zannetmiyorum :)

@sccetin Bir başkası adına bu kadar mutlu olabileceğimi tahmin bile edemezdim. Gerçekten çok ama çok mutlu oldum sizin adınıza , umarım istediğiniz fiyata satılır ve sizin için güzel bir anı ve maddi rahatlık sağlar ve/veya şartlar uygun olur toplarsınız. Her iki durumda da hayırlısı olsun :)

@sccetin güzel tercih :harika:
Cube de bak bence ;)

• Beğen
Çekiliş kazanmakla kalmayıp birde 4000 dolarlık bir kadro kazanmışsınız valla hayırlı olsun.

Hocam birde sürüşte tabi etkisi önemlidir fakat görünüş olarak zaten çokta 4000 dolarlık bir bisiklet gibi gözükmüyor bence satarken üzülmenize gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Arkockutay
@sccetin

Hort.
Dolar artmış olsa da 56 kadrosu bulunmaz hale gelmiş olsa da 16.000 TL'den vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Hocam vallahi koyduğundan beri fiyatı aynı.
Argon18 pro kadro alındı bu fiyattan daha ucuza.
Aero gidon da içerisindeydi.
Fiyatınız biraz değil, baya baya bir şişik, hoş mal sizin istediğiniz fiyata koyarsınız fakat bu şekilde bunun satılması oldukça zor.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Bu fıyata bu kadroyu alırsan bı de satıcıdan helallık alman lazım.Bellı kı ıhtıyactan satılıyor.Ben oyle yapardım

• Beğen
Bu ürünü Amerika'da satmak ve parasını almak daha kolay olur.

2880 dolar net elinize geçse istediğiniz rakam olan 16.000 türk lirasına karşılık geliyor. En kötü 3000'e gider zaten.

Orada letgo, sahibinden tarzı siteler vardır. Hatta yabancı forumlar üzerinden siz ilan açıp arkadaşınıza kargolatabilirsiniz.

16.000tl içinden birde kargo masrafı ödeyip gümrük süreci delirmecesi yaşayacaksınız.

Market fiyatı 4k ise en kötü 3-3,5k arası gider.

(link)

Adam mesela 2012 model, 5k fiyatlı, 51cm ve 2. el kadroyu 1500 dolara koymuş. 7 yaşında ve kullanılmış, sen sıfır ve güncel bir kadroyu istediğin parayı alacak düzeyde satabilirsin.

Sen Türkiye'de bu cevheri satmanın yolunu aramakla enerjini kaybetme bence. :)

Yardımcı olmak adına fikir vermek istedim. Orada bu ürünü alıcısıyla buluşturacak forum ve satış sitelerini araştır istersen.

Son düzenleme:
Amarıgalılar sırık gibiler onlara daha kolay satar. :D

İstenilen fiyat burada 8 asgari ücret, orada 2 asgari ücret, onların boy ortalaması daha uzun, biz biraz daha kısayız. Burada 50-54 arası kadro satılır genelde. Bu işin oluru Amerika'da satıp parasını almaktır bence. Burada 1 alıcı varsa orada 10 alıcısı vardır.

@Volks

Hocam iyi de kadrosetin perakende fiyatı 24.000 TL. Bu kadroset hiç kullanılmadı. 0 km. En başında da 18.350 yazmıştım şimdi acilen nakit ihtiyacım olduğu için 16.000 yazıyorum. Pro pelotonda kullanılıp sınırlı sayıda üretilen bu uçağa daha ne yazayım? Sıfır ve yine de 8000 TL daha ucuz. Amerika'dan getirtme masrafı da cabası... Hele de saçma sapan bisikletler dahi 7000-8000 TL'lere çıkmışken.

@bayırniyazi

Evet hocam, kendi işimizi kurmak için birkaç ay önce beyaz yaka 8-5 işimden istifa ettim ve cepten yiyorum ve sermaye gerekiyor. Bu yüzden satıyorum :)

@Fat1h

Evet hocam, haklısınız. Benim de ilk seçeneğim ve işime gelen ABD'de satıp parayı almak, en kolay ve mantıklı yolu bu fakat Amerika'da bisikleti satmaya çalışan arkadaşım biraz yaşlı, eBay'e ilan koydu fakat teknolojiyle arası yok; ayrıca bisikletten de hiç anlamıyor :( birkaç ay önce birkaç teklif gelmişti fakat o zamanlar çalıştığım için (tok satıcı) 3.000 dolar altına vermek istememiştim. Belki de eBay hesap bilgilerini alıp ilanın elini yüzünü düzeltip eski taliplileri de kovalasam iyi olur.
Türkiye'de satmak evet zor fakat Ağustos sonunda bisikleti getirmeyi kabul eden bir arkadaşım gelecek, buralardan böyle koleksiyonluk bir bisikleti almak isteyen bir arkadaşa yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

@trainspotting35

Kadroseti kazandığımı öğrenince ilk yazışmaların olduğu zamanlarda aklımda satmak yoktu. Kendim alır binerim diye 56 istedim fakat şartlar değişti ve evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef :(

Geri