Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Selamlar.

Bilenleriniz varsa şu anda Chain-L sadece Amerika'dan satın alınabiliyor. Kendisi 12 dolarken, kargosu da 8 dolar oluyor. Dolayısıyla, eğer almaya niyetli arkadaş toplulukları olursa birleşip alırsak kargo masrafını bölebiliriz böylece. Grubun içerisindeki güvenilir kişiye ödemenizi yaparsanız, ürün geldiğinde size tedariğini sağlar.

Örnek olarak, hem de başlığı açmamdaki mantık olarak: İstanbul Anadolu yakasında Chain-L almak için 2-3 arkadaş daha varsa birleşip alalım. Aynı şehirde olmak zorunlu gibi.

Scudo
Chain-L Turkiye temsilcisi n11.com'da FORMULAX magazasında satıyor. 120ml Fiyatı kargo dahil 50 TL veya 50ml fiyatı 30 TL

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@celikeren satıcıyla irtibata geçtim, facebook da sayfası var oradan iletişime geçebilirsiniz. ürünün stoklarının bittiğini en kısa zamanda temin edeceklerini belirttiler.

@cyurdasiper
İlginize teşekkür ederim .

Urunler gelmis yaziyor facebook sayfasinda

(link)

Merhaba, şu an itibarıyla yurt içinde satışı yok. Amerika'dan satın almak için de paypal hesabı gerekiyor sanırım. Yurt içinde satılıyorsa link paylaşır mısınız? Amerika'dan sipariş vermem gerekirse paypal ile ödeme yapılabilir mi? Türkiye'de yasak diye biliyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
(link)

Bu site güvenli veri koruma sertifikalı değil. sales@chain-l.com hesabına mesaj atıp sorun. Sayfa paypal a yönlendiriyor. Ülkemizde paypal hala sorunlu diye hatırlıyorum. Belki freevpn gibi bir vpn ile yabancı bir vekil ip adresi ile paypal kullanabilirsiniz yada yurt dışında paypal kullanan bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz.

Geri