Awacs7n
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 772
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Selamün Aleyküm, güncelleyeyim bari.Geçen seferki aldığım maşanın kilitlenme mekanizması bozuk çıktı, bakım yapıp tekrardan çalışır duruma getirmek zor değil ama bu sefer uğraşacağım. Canlı desteğe yazdım, onlar da 3 güne garanti size dönecek dediler.
İndirimden bir şey satın alacaksanız üretim yılına kesinlikle bakın, genellikle herhangi bir bilgi olmuyor. Sipariş listemde birkaç parça daha var, onlarla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşarsam kara listeye alacağım.
Maşada hava tüpü ve yağ tüpü aynı bacakta olduğu için sadece bacağın içindeki kartuşu değiştirebiliyorsunuz ki başka bir müdahale şansınız yok. Maşa 2013 model olduğu için o kartuşu bulma ihtimaliniz de yok. Hadi buldunuz diyelim, bu sefer de maşaya yakın bir fiyatı var.
Olmadı kendim müdahale ederim diyip şaft borusunu da kesmiştim, garanti durumunun işleyip işlemeyeceği hakkında en ufak bir fikrim yok. Bugün garanti formu yolladılar, ben de şaft borusunu kestiğimi ve garantiye kabul edilip edilmeyeceğini sordum. Olacakları bekliyorum bakalım, umarım sorunu düzeltirler.