Ömer FC
Üye
- Tepki
- 23
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Selam yaklaşık 8 gün önce başlıkta belirttiğim siteden spd ayakkabı almaya karar verdim fiyatlar iyi her bütçeye göre bişeyler çıkıyor bende 40 euroya shimanonun ''Shimano FN23'' modelini aldım 5. de kargoya vermişler bugün evin kapısının önüne geldiğimde bi baktım kutu yerde sürünüyor :alkis: ptt görevlisi fırlatıp gitmiş resmen biri alıp gitse ben daha beklerdim kargo gelecek diye ... bu ptt nin bana bunu 2. yapışı 1. sinde neyse dedim küçük bi paketti ama bundada öyle yapınca baya sinirlendim elin ingilteresinden adamlar özene bezene paketleyip hızlıca getiriyor ürünü bizimkiler kapı önlerine bırakıp gidiyor madem öyle yapıyosun bari komşuya bırak be arkadaş. forumdada denk geldim bu tür olaylara diyecek bişey yok ptt sonuçta ne yapsa yeridir...
Bu arada ayakkabıdan söz edeyim normalde 41 gigiyorum siteden 42 numara aldım 26.5 cm Tam oldu ayağıma o konuda sıkıntı yok deneme sürüşüde yaptım gerçekten spd kendini çok belli ediyor performans konusunda alacaklara tavsiye ederim bu sistemi.. kullandıgım pedalda shimano m520 decathlonda 70 liraylı tükenmiş.. gayet memnunum .. Fotograflara geçelim..
(link)
(link)
Bu arada ayakkabıdan söz edeyim normalde 41 gigiyorum siteden 42 numara aldım 26.5 cm Tam oldu ayağıma o konuda sıkıntı yok deneme sürüşüde yaptım gerçekten spd kendini çok belli ediyor performans konusunda alacaklara tavsiye ederim bu sistemi.. kullandıgım pedalda shimano m520 decathlonda 70 liraylı tükenmiş.. gayet memnunum .. Fotograflara geçelim..
(link)
(link)