Videoyu çeken kişiyi takip ediyorum youtube'da. Elemanın birlikte sürmediği pro sporcu kalmadı neredeyse. Kendisi de bir amatör olarak çok iyi sürüyor.Chris Froom’un rutin bir antrenmanı sırasında ona tutunmaya çalışan amatör bir arkadaşın dramını izliyoruz bu videoda 😀
Şaka bir yana eski formundan epey uzak olan bir pro bisikletçinin bile %6 ortalama eğimli bir tırmanışta bu kadar rahat ilerlediğini görmek gerçekten müthiş bir şey. Üstelik bu normal bir antrenman sürüşü, yarış değil.
Arkadaki amatör arkadaşın 5 dakika kadar da olsa Froom’a tutunabilmesi de takdiri hak ediyor. Nabzı 185 olsa da😀
Bu videoyu çeken arkadaş senin benim gibi amatör değil, avarage amatör diyorlar yurtdışında yani bizim gibi amatörlerin bir tık üstünde. Birçok pro ile videosu var kanalında.Chris Froom’un rutin bir antrenmanı sırasında ona tutunmaya çalışan amatör bir arkadaşın dramını izliyoruz bu videoda 😀
Şaka bir yana eski formundan epey uzak olan bir pro bisikletçinin bile %6 ortalama eğimli bir tırmanışta bu kadar rahat ilerlediğini görmek gerçekten müthiş bir şey. Üstelik bu normal bir antrenman sürüşü, yarış değil.
Arkadaki amatör arkadaşın 5 dakika kadar da olsa Froom’a tutunabilmesi de takdiri hak ediyor. Nabzı 185 olsa da😀
Tam bunu diyecektim, şöyle adamlara amatör demeyin arkadaşlar kendimi daha da kötü hissediyorum bu şekildeBu videoyu çeken arkadaş senin benim gibi amatör değil, avarage amatör diyorlar yurtdışında yani bizim gibi amatörlerin bir tık üstünde. Birçok pro ile videosu var kanalında.
Evet abi, doğru. Ben de izliyorum arada.. genelde prolar Monaco, Andora , İspanya da takılıyor.. pogi nin arkasında kalmıştı, bir süre izin verdi pogi , sonra küsküyü bastı.. Çünkü adettendir, güç değerlerini paylaşmıyorlar ya, bu kardeşimizde de ekrana güç değerleri yansıyor, ifşa ediyor bir nevi .. Başka videosunda da vdpoel arkasına takılmıştı, adam istemedi, rahatsız oldu, sonra uçtu gitti zaten..Bu videoyu çeken arkadaş senin benim gibi amatör değil, avarage amatör diyorlar yurtdışında yani bizim gibi amatörlerin bir tık üstünde. Birçok pro ile videosu var kanalında.
Z2 çalışmanın faydaları 😎Bizim pro dediğimiz adamları, gerek cumhurbaşkanlığı turlarında gerekse olimpiyatlarda görüyoruz/gördük... Onlar çok başka seviyedeler.. Bursa dan bir ara world tour altı takımlar geçmiş ve 3-5 segmentlere bakarken gördüm ki, 46 km hız ortalaması ile ama 110/125 nabız ortalamalarıyla bitirmişler.. Bu adamlar %5 eğimlerde bile küçük ayna kola geçmeyen zihniyet... 😵💫
Evet abi, doğru. Ben de izliyorum arada.. genelde prolar Monaco, Andora , İspanya da takılıyor.. pogi nin arkasında kalmıştı, bir süre izin verdi pogi , sonra küsküyü bastı.. Çünkü adettendir, güç değerlerini paylaşmıyorlar ya, bu kardeşimizde de ekrana güç değerleri yansıyor, ifşa ediyor bir nevi .. Başka videosunda da vdpoel arkasına takılmıştı, adam istemedi, rahatsız oldu, sonra uçtu gitti zaten..
Bir örnek.. Tim Wellens.. Milan San Remo klasik yarışından. Ortalama hıza bak, birde ortalama nabıza. Neredeyse 4 saat Z1 gitmiş adamBizim pro dediğimiz adamları, gerek cumhurbaşkanlığı turlarında gerekse olimpiyatlarda görüyoruz/gördük... Onlar çok başka seviyedeler.. Bursa dan bir ara world tour altı takımlar geçmiş ve 3-5 segmentlere bakarken gördüm ki, 46 km hız ortalaması ile ama 110/125 nabız ortalamalarıyla bitirmişler.. Bu adamlar %5 eğimlerde bile küçük ayna kola geçmeyen zihniyet... 😵💫
Evet abi, doğru. Ben de izliyorum arada.. genelde prolar Monaco, Andora , İspanya da takılıyor.. pogi nin arkasında kalmıştı, bir süre izin verdi pogi , sonra küsküyü bastı.. Çünkü adettendir, güç değerlerini paylaşmıyorlar ya, bu kardeşimizde de ekrana güç değerleri yansıyor, ifşa ediyor bir nevi .. Başka videosunda da vdpoel arkasına takılmıştı, adam istemedi, rahatsız oldu, sonra uçtu gitti zaten..
Bu YouTubedaki arkadaşın adı nedir bende takip edeyim çok merak ettimVideoyu çeken kişiyi takip ediyorum youtube'da. Elemanın birlikte sürmediği pro sporcu kalmadı neredeyse. Kendisi de bir amatör olarak çok iyi sürüyor.
Sizin de bahsettiğiniz gibi pro sporcular gerçekten inanılmaz bir seviyedeler. Adamlar yokuş çıkarken sanki içten yanmalı motor var gibi sürüyorlar
(link)Bu YouTubedaki arkadaşın adı nedir bende takip edeyim çok merak ettim
Çok teşekkür ederim dostum(link)