Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chris Froome'da doping çıktı.

@hamlet2006
vay be gittiğim yerleri gösterecek ha... :harika: izlemem lazım kesin:):kedicik:

Scudo
@bahadir3455
Valverde reisi senelerce takip ettim.Her zaman sezona iyi başlar,her zaman formunun zirvesindedir;sene içinde form düşüklüğü yaşamaz.Hep 10 üzerinden 9 dur.Bu seneye has değil.İlginç bir adam.Arden klasikleri Mur de Huy ondan sorulur.@Cem cm Hocam Valverde senin uzmanlık alanın yorumlarını bekliyoruz.

@hamlet2006 Est. hocam :D severek izliyoruz sadece. Valverde geçen günkü yarışta kaçış grubuna girmek zorunda kaldı LA Vuelta Murcia'a L. Leon Sanchez'e birinciliği kaptırdı. Toplu finişte affetmiyo muhteşem hesaplıyo herşeyi çünkü en büyük artısı bu. Ama kaçışta işler onun aleyhine zaten toplu bir şekilde son kmlere gelirken aha geliyo Valverde dedirtiyor :D Klasiklerde de muhtemelen peloton daha agresif oluyor kaçış işi daha zor ama heyecanla izlicez bu sene güzel olcak sezon.

@Cem cm
Froomey; bu sene Giro,Tour dublesi istiyormuş.Eğer ceza almazsa Giro di İtalia da çok şenlikli geçecek.
Giro'da Tom Dumoulin de yarışacak.En merak ettiğim şey Froomey kendisinden çok daha iyi bir zamana karşıcı olan Dumouline karşı ne yapacak?Ki Dumoulin yokuş da çıkabiliyor.
Froomeyin işi bu sene zor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@hamlet2006 Froome,zamana karşıda Tom'u geçemez..
Tom'un takım arkadaşları iyi değil..O yüzden ikisi arasındaki rekabeti Froome az farkla da olsa kazanır..

Şu anda takımlar ne durumda bilmiyorum..Geçen seneye göre değerlendiriyorum;)

@ahlaksız Dumoulin Bergen'deki zamana karşı dünya şampiyonasında Froomey gibi çok iyi zamana karşıcıya 1 dakika 22 saniye gibi hatırı sayılır bir fark açmıştı.Tom kendi temposunu tutturduğunda yokuş da çıkabiliyor.
Froomeyi bugüne kadar iyi tırmanışçılar alt edemedi hemen hepsinin zamana karşısı kötüydü.(Quintana,Bardet gibi)
Bu sefer karşısında iyi bir zamana karşıcı var.Tom da alt edemezse kimse yenemez Froomey'i.
Dumoulinin Froomeyi yenebilmesi için bireysel zamana karşı etabının çok uzun ve düz olması gerekiyor diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@hamlet2006 etaplar Tom'a uygun olursa,dediğin gibi Froome'u geride bırakabilir..
Tom tırmanabiliyor ama Froome daha iyi..Froome inişte de iyi..
Tom'un zamana karşıda fark atacağı bir etap olursa ve takım arkadaşları da diğer etaplarda kendisine yardımcı olursa,Froome'u yener..Yensin de..Bu rekabeti görelim..
Umarım bu ikili kafa kafaya yarışırlar ve biz de seyrederiz..;)

@Ozan k.
Kazandığını biliyorum.
Konuya yazarken aklımdan hep Froomey gibi All rounder bir adam karşısındaki TDF deki durumu geçti.
Quintana safkan yokuşçudur iyidir hoştur da kõtú zamana karşısí ve iyi olmayan inişçiliği ile Froomey karşısínda TDF de ne yapabilir?
Hatta geçen seneki gibi yokuşlarda da kõtü bir sezon geçirirse Landa' ya takım liderliğini bile kaptírabilir.

Valverde,Quintana ve Landa
DRAmC6DXUAIcsAv.jpg

@hamlet2006

Kintana,baka kaldı nerde ?
Froome eğimde önde idi,inişe geçti,aman kardeşim o ne iniş,üst boruya oturdu,ve pedal çevirmeye başladı,arayı açtıda açtı,,,,bakalım froome ne yapacak,

Chris Froome'un davasına önümüzdeki pazartesi başlama ihtimali bulunuyormuş.Geç gelen adalet;adalet değildir diyerek bir an önce davasının görülmesini istiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Tuars07
Froome konusunda pek bir şey olacağını sanmıyordum UCI tarafından, konu başındaki postumda da belirttiğim gibi. Ama İngiltere içinden gelen Team Sky (Dave Brailsford üzerinden British Cycling) baskısı işi değiştirecek giib. Wiggins bile Team Sky'a sallıyor. Bakalım görelim.

@Kudret Kurtcebe Bir an önce karara bağlansa da ne olacağını herkes görse.
Froomey ;bu sene Ruta Del Sol ve Tirreno Adriatico'da yarıştı ikisinde de çok formsuzdu.Mental olarak da fiziksel olarak da çok iyi değil gibi.
Team SKY üzerinde kara bulutlar çoğaldı.

Yazıklar olsun.
Daha dün Fransa Turu Organizasyonu ASO,Froome'u organizasyona almayacağını söylemişti.ASO ,çıkan kararı biliyordu ve eyyamını yapmış oldu.:acpsnr:

Ulissi ve Petacchi niye ceza aldı?o_Oo_Oo_O

Frome aklandı
(link)

Bir sporcuda doping çıkması ne uci, ne sporcu, ne takım ne de vatandaşı olduğu ülkenin işine geliyor. Dolayısıyla wada ne yapsın. Parsdı olan kurtuluyor. Zaten bu olaydan hiç haberimiz olmayacaktı. Rus gizli servisi ( fsb) olayı yaymasa zaten olayın üzerini kapatacaklardı. Şimdi ortaya çıkmasına rağmen yüzsüzlük edip göstere göstere göz yumuyorlar.

Fransa'da froome'a tüküren mi istersin, ventolin fırlatan mı istersin, hakaret eden mi istersin.

Geri