Arkadaşlar şöyle 1 tavsiyede bulunayım size
Yapacağınız işe gönülden kendinize güvenip yapacağınızı kafanızdan emin olursanız. İşte o zaman Froome'dan bile daha iyi olacağınızı garanti ederim Türkün gücü başka 1 toplumda yok onlar bildiğimiz üzere 1 çok şeyi katarak her alanda kendilerini eğittikleri için böyle olabiliyorlar. Yani onlar yemesiyle içmesiyle uyumasıyla, antremanıyla günlerce sürmeleriyle uzun zamanlar sonucu çalışarak böyle oluyorlar. Burada tekrar söylüyorum, bunların tamamını biz yaptığımız takdirde dünya şampiyonlarına açık ara fark atacağımızdan eminim
@recep24ank
Profesyoneller için gayet normal ortalama. 2017-2018 şampiyonu ITT U23 kategorisinde yarışan 19 yaşındaki Danimarkalı Mikkel Bjergin 1 saatte ortalaması 52,234. Işleri sadece spor olduğu için çalışınca yapıyorlar. Tabiiki Froome'nin adı dopinge karıştığı için herkes acaba doping mi diyor. Ama antreman için doping alacak kadar kafasız değildir herhalde
Farmakoloji biliminin geldiği son nokta.Artık kimse beni suçlayamaz ilk taşı ben atmadım.
Seviyoruz Froomey'i.
Adamın sindirim sistemi florası değişti,sporculuk kariyeri değişti.
Pekide neden bu frome un yolu üzerinde bir deve bağırtan yokuşu yok neden frome un önünden bodoslama 17 knot şiddetinde rüzgar esmiyor. Bu ingiliz milleti bununda bir hinliğini bulmuştur.