Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cici Bisikletim DVD'sinden kimler almayı düşünüyor?

bende kesin alıyorum bide bursadan bir satış noktası olsa çok daha güzel olurdu

Scudo
satış yapılacak olan bisikletçilere sayılı bırakmayacaksınız di mi? bende almak istiyoruuummmm:)

Filmimiz bütçesiz olduğu için herşey 2 kişinin cebinden çıkıyor, bu yüzden ilk partide büyük adette üretim yapamayabiliriz.
Bu yüzden kesin siparişleriniz bizim için önemli.Şimdilik 49 kişi sipariş verdi.
Biz ilk partide 75 adet üretmeyi düşünüyoruz.
İlginize göre üretim artabilir.Adı geçen satış noktalarında yerine göre 3-5 veya 10 adet fazladan bulunabilir.

bende kesin alırımmmm %100

Ben de almak istiyorum ama kargo konusunda sizlere yük olmayacaksam...

yanlızizmirde sedaile sardaya da bırakma imkanının yok mu onlardan ulaşmak daha kolay olur

Fatih 2-3 günlüğüne arızadan dolayı internete giremiyor.Sarda ile Seda bisiklet ile konuşalım, oralara da koyabiliriz.

bisikletle yeni ilgilenmeye başlayan biri olarak..ben de istiyorum....;)

Doya doya bakın arkadaşlar, bir dahaki filmin kapağı fotokolaj olmayacak.:)

@edoganer

Ankara'da Yavuz adlı arkadaşımdan ve bir ihtimal bisikletçi Sadun Abi' den temin edebilirsiniz.

İlginize ve yorumunuza teşekkürler.
Filmimizi Ankara'da Yavuz Ergün isimli arkadaşımdan temin edebilirsiniz.
Ankara'dan filmimizi alacak arkadaşlar, önce ücretini Yavuz'a iletip, ardından bir iki gün içinde filmimizi edinebilirler.Ankara'ya toplu kargolama yapacağız.Kargo tarafımızdan karşılanacak.
Yavuz'la iletişim için gezginruh06@gmail.com

bugün İstanbul'a bi abi gidiyor,Kaçkar'dan almasını söyledim bi tane benim için,inşallah gelmiştir ve eli boş dönmez:)

Geri