Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çılgın Bmxci I BMX videolarım

kırmızı da geçmenin kontrollüsü de mi çıktı, KARDEŞİM SAÇMALAMANIN SINIRLARINI ZORLAMAYIN. KIRMIZI YANDIMI DURACAN OKADAR ARKADAŞ. kendini düşünmüyorsan başkalarını düşünecen, basit hatalar büyük kayıplara, ah vah lara sebep olurlar, binlerce örneğini bulabilirsin, senin gibi düşünen nice prof kullanıcılar şimdi tekerlekli sandalyede altına hakim olamıyor.... bilmem anlatabildim mi. güvenlik şart, tekrar söylüyorum kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün.

Scudo
o değilde kask lazım kask.

• Beğen
Tepkiler: çılgınbmxci
Kask takma kardeşim. Tüm kırmızı ışıklarda geç. Afferim kardeşime. Belki 3-4 ay haberini alamayız, video gelmez. Sonra yazarlar buraya, bi tane bmx ci çocuk vardı da kaza kurbanı oldu diye. Bunlar hep belki tabi. Sen boşver böyle devam aksiyoncu.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Allah akıl fikir ihsan eylesin...Cahil söylenecek fazla bi şey yok...

@bhr42
Çok fazla boş konuşmayın bmx i mı zaten bırakıyorum yeni bisiklet aldım ve full face kask alacam cahillik le alakası yok kendi irademe kalmış birşey ama kask alıyorum zaten şimdi alınca cahillik ten çıkmış mi olduk şu boş yorumlarınızı kendinize saklayın kaskı aldığım da bana birşey olmayacağının garanti sini verebilcenmi ?

@çılgınbmxci "Çok fazla boş konuşmayın" Dediğin adam 42 yaşında üslubuna dikkat et. İnsanlar seni burada güzel bir şekilde uyarıyor ve "tamm", "bidakine öle yaparım :)" gibi dalgaya alır şekilde cevaplar veriyorsun. Yukarıdaki abimizin cahil lafına katılıyorum. Umarım başına kötü bir şey gelmeden akıllanırsın.

@çılgınbmxci
Önce git Türkçeni düzelt, sonra baban yaşındaki adamlarla konuşmayı öğren evladım

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@EmirhanShn ben alacağımi kaç kere belirttim yorumları aynı soruları sorarak aynı şeyleri söyleyince elinize ne geçiyo ?
@N0YAN neresinde yanlış var ?

@EmirhanShn ben alacağımi kaç kere belirttim yorumları aynı soruları sorarak aynı şeyleri söyleyince elinize ne geçiyo ?
@EmirhanShn konuyu fazla uzatmaya gerek yok ben zaten yeni bisiklet aldım ve en kısa zamanda full face kask alacam parası bana fazla geldiği için para biriktirip hemen alıyorum burayada fotoğraf ini atarım hayırlı ramazanlar

Yeni bisikletim

tarz değişikliği olmuş sanırım. videolar güzel nasıl izlenme kazandığını söyler misin benim de bir youtube kanalım var. özelden de yazabilirsin .

Geri