Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çin'den forma satın alan var mı?

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
(link)

Bu ve benzeri formalardan satın alan oldu mu ? kaliteleri çok mu kötü yoksa günlük turlar için uygun mudur? Bir de beden konusu çok sıkıntılı sanırım :confused:

Scudo
kumaş kaliteleri boyaları çok kötü. ama pamuklu tişörtle binmekten yeğdir, başlangıç olarak düşünebilrsin

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer
boyut konusunda öneriniz var mı genelde s tişört giyiyorum
decahtlon bisiklet formalarımda s

s mi almalıyım yoksa m mi tavsiye edilir

@Muhammed Çakın satın almayan varmı diye sorsaydınız keşke :) kalitesi satıcıya göre değişiyor benim aldıklarım oldukça iyi pedleri çok kaliteli hangi satıcı olduğunu hatırlamıyorum

(link)

Doğrudan teninizin üzerine giyiyorsunuz formayı. Terliyorsunuz. Çok ciddi bir ilişki içindesiniz formayla.
Nasıl oluyor da en ufak testi bile yapılmamış formalar, taytlar giyebiliyorsunuz anlamıyorum.
Ucuzsa Decathlon da ucuza forma satıyor. En azından AB'ye sattığı ürünler var burada, bütün testleri yapılmış.

aliekpress.com'dan bazı şeyler aldım. Alırken önceki satın alanların yorumlarını dikkate alarak almıştım. Lakin son alışverişimde ürünü beğenmeyince düşük puan verdim. satıcı puanı yükseltmek için resmen yalvardı. Benim maaşımdan kesiliyor, yok öyle yok böyle diye. Vicdan sahibiyiz acıdım sonra da kendime kızdım. Vicdan yapıyorsun ama diğer taraftan başka insanları yanlış bilgilendiriyorsun. Senin verdiğin yüksek puana göre başkası da alıp beğenmeyecek.

Tekstil ürünü olarak son defa (link) forması alacağım bir tane.

aldım evet itiraf ediyorum üst forma aldım.ölçüleri kendilerine göre:D biraz küçük sanki.ama kumaş başarılı.iş görüyor yani.hafif ve teri dışa atıyorşçabuk kuruyor ve hatta nefesleniyor denebilir.şimdi forma küçük gibi onu değiştirmeyecem ama kendim küçülecem :koptum: pedallamaya devammm..

@Muhammed Çakın
Merhaba,

Verdiğiniz linke baktım. Burakiler bir de takım ve bu fiyata. Mümkün değil derim. Çünkü bu kadar ucuza takım dandiktir.
Ben aldığımda ebaydan pahalı olanlardan alıyorum gayet kaliteliler.

1. Beden sıkıntısı M diye alıyorsunuz kalıbı ya S yada L çıkıyor.
2. Üst formayla alt taytın rengi uyuşmuyor.
3. Orjinal bir formada bulunan pedin kalitesini veremiyor.
4. Açık bir renk forma aldığınızda taytın içini herkes belgesel çekebilir. O kadar dandik bir boya kalitesı var.

orjinalden şaşmayın.

@Ömer Çolak hocam aldıysan beden konusundan bahseder misin ? 168, 70 kiloyum. fit olsun dersem s mi almalıyım ?

Arkadaşlar,
Azor boya var mıdır, kalitesi nedir bilinmiyor. Muhtemelen üretimi çok kalitesiz koşullarda yapılıyor ve hiçbir test yapılmıyor. Bisikleti özellikle sağlık için kullanıp üstünüze bu kadar kalitesiz belki kanserojen madde içerebilen ürünler giymek ironiktir.

Bakın Türkiye'den bile bir üniversite bisiklet derneğinin formasını yaptırmışlardı onu aldım. Bir de alman bisiklet üreticisi bir firmanın orjinal formasını. Baktığınızda aynı gibi görünse de teri dışarı atma ve boya kaybetme konusunda dağlar kadar fark vardı. Fiyat farkı tabiki var ancak uzun süreli kullanımda amortisman aynı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Muhammed Çakın Formalar genelde bir beden büyük almak gerekiyor. Ben renk konusunda 1 tanesi hariç problem yaşamadım.
Şimdi kapanan bir mağazadan Fransa turu yeşil sprinter forması almıştım. Rengini tutturamamışlardı. Ama diğerleri renk olarak aynı ama kalite vasat tabii.

(link) : Bu Yawamushi Pedal Suhoku forması aldım hala satış devam ediyor.

(link) : Bu mağazadan (link) forması aldım.

(link) : Bu mağazadan dan Yağmurluk almıştım. Bedeni büyük geldi yine forumdan bir arkadaşa aldığım fiyata sattım.

Konuya denk geldi.. 10 gün önce sipariş verdim 1 saat önce teslim aldım..

Merhaba arkadaşlar. Ben aliexpress ten kendim ve eşim için forma sipariş verdim. Yaklaşık üç hafta gibi bir sürede elime ulaştı. Taytlarin ped kalitesi tartışılır ama üst formalar ülkemizde yaklaşik 100 tl ye satilan formalara eşdeğer.(ben 19 dolara sipariş etmiştim.) Yaz ve bahar ayları icin gayet kullanişlilar.

Arkadaşlar ben sizi anlayamıyorum. Bir amerikan veya avrupali Çinden forma alırsa anlaya bilirim, amma dünyada en iyi firmaların tekstil ürünlerinin üretildiyi Türk vatandaşının çinden forma almasını anlayamıyorum. Benim bildiyim bir kaç tane güzel forma bırakan Türk firması , Exuma ve Sora tekstil gibi. Ben kendim Azerbeycan Baküde yaşıyorum ve bisiklet tutkunuyum. Yazın arakadaşlar İstanbula geldiyinde ordan forma aldırmayı düşünüyorum. İlaveten ben kendim Çinden forma aldım, kalitesi kötü deyil Lakin sonradan Alman firması Molon Labe ve İtalyan firması Castellinin formalarını giydiyimde kalite farkının yerle göy kadar olduğunu anladım. Gerçi bu ve diyer ünlü bir çok markaların Exuma tarafından üretildiyinide duydum.

Aman diyim bedeninizle tema edecek ürünlere dikkat edelim. Bisiklet için parça olarak 10kuruşluk malı almayın demem ama bedeninizin temas edeceği ürüne dikkat edin. Sağlıkla ilgili ucuza kaçmayın.

@ilkin exuma iyiymiş. Özellikle soft shell montlar gayet güzel fiyata satılıyor.

@Muhammed Çakın öncelikle merhaba;
abim 2 tane cube'ün formasını aldı sürekli kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı ne renginde ne kumaşında.
ben de şimdi tinkoff'un takım formasını aldım. Askılı pedli tayt ve forma toplam 28 dolara. L bedenim alt üst L aldım ikisi de vücuduma tam oturdu çom iyi kesim. Kumaşını da beğendim.
edit:
Puanlamasına, kullanıcı yorumlarına, kaç kişinin satın aldığına dikkat etmeni öneririm.
(link)

Geri