Scudo Sports

City Bike (Şehir - Tur) Model önerileriniz.

rohe

Aktif Üye
Tepki
53
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
City Bike (Şehir - Tur) Modellerinde 700 TL bütçeye kadar önerileriniz nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Scudo
Emre sana dün önerdiğim bisikletleri unutma ve bunlara da bir bak derim :

(link)

(link)

(link)

Salcano XRS 800 al derim ben. :)

• Beğen
Tepkiler: rohe
Doğukan çok sağol ilgin için ama salcano satan bayiye gittim bugün açıkcası pek hoşuma gitmedi :) birde istediğimi getiremezmiş fabrika kapatmış üretimi.

Abdülhamit abi sana da çok teşekkür ederim ilgine. Drag Grand Canyon Comp fiyatı baya uygun bana bu modelde dezavantajlar neler acaba

• Beğen
Hmm. Satıcıda ayıp etmış bence. O zaman sen beni dinle Sedona 321e bak o da olmadı 311.

• Beğen
Sedona da çok hoş hatta bugün bi kaç modeline baktım ama fiyat olarak şu drag çok iyi geliyor şuan kalitesini bilemem tabi

Doğa bisiklet 645 TL nakit fiyat verdi Drag Grand Canyon Comp için fiyat çok uygun geliyor

• Beğen
Kararı bunda verdim arkadaşlar

Drag Grand Canyon Comp

https://www.bisikletforum.com/images/editor/insertimage.gifBisiklet Fotoğrafı : (link)

Kadro Grand Canyon Alu 6061
Maşa Suntour CR-8V V2 50mm travel

Jant Drag hand-build double wall
Lastik Trax 40-622
Ön göbek Alloy QR Type
Arka göbek Alloy Cassette QR Type
Jant modeli Mach1 EXE 36H

Vites kolu Shimano Altus ST-EF50
Ön vites Shimano FD-TX51
Arka vites Shimano Alivio RD-M410 SGS
Crank Suntour XCC 48/38/28T
Ruble Shimano CS-HG20-7 12/28T
Orta göbek Suntour BB-XCT-SQS-122mm
Pedal Alloy Steel Cage
Zincir KMC Z50

Sele Selle Royal Mach
Sele borusu Zoom SP-235, 27.2 / 300 мм
Gidon Promax HB-T205
Boyun Promax Adjustable MA-525
Fren kolu Included in SL
Fren Tektro 837AL, V-brake

Fiyat Peşin 645 TL

Almışsanız hayırlı olsun.
İleride ön maşayı kilitli bir maşayla değiştirebilirsiniz başka da bir şeye gerek yok canavar gibi bisiklet

• Beğen
Almadımda alıcam önümüzdeki hafta içi :)

kron tourer'a da bir göz at incele fırsat bulabilirsen..hatta deneme sürüşü yap yokuşta..tam bir keçi

• Beğen
Hadi hayırlı olsun. Ne diyelim. :) Kazasız belasız. Resimleri bekliyoruz. :)

• Beğen
@Barış TURAN

Teşekkür ederim önerine Barış. Ama drag daha çok içime sindi nedense

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
aldın mı bisikletini? güle güle pedalla

• Beğen
Almadım da pzt siparişi vericem 1 günde yolluyormuş firma :)

Özel mesajına cevap atamıyorum abi 50 mesaj sınırı varya yanlış anlama teşekkür ederim tekrar :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın bisikletinizi...bu drag bisikletler benimde çok hoşuma gidiyor fiyat/performans ortalaması çok yüksek bence

Bende ikinci el aldığım bianchi esprit var. Her gün en az 6-7 km biniyorum işe gitmek için. Gayet memnunum espritten. Biraz ağır sadece ama o da önemli değil. Discovery modeli de çok güzel.
Herşeyden önemlisi çalınınca çok üzülmeyeceğiniz bir bisiklet modeli seçmeniz. Şehir içinde kullanınca ve trafiğe girince donanım kalitesinden kaynaklanan farkların önemi de pek olmuyor. Çünkü sabit hızla ve sabit agresiflikle kullanılıyor bisiklet.
Parçası-servisi ucuz ve bulunabilir olanı seçmek akıl karıdır diye düşünüyorum. İnce teker ve 28 jant olması da avantaj olur. Salcano veya bianchiye bakın bence.

• Beğen
Geri