Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

City Sport 01'im

@eren konu city sport serisinin en beğendiğim renkleri bu ve bunun mavili olanı. Bu arada kelebek gidon, brooks, topeak derken güzel bir tur bisikleti ortaya çıkmış.

Dayanamayacağım ben de izninizle son turumdan bir foto ekleyeceğim.

Dosyalar

• IMG_20150802_120505.jpg
    IMG_20150802_120505.jpg
    55,4 KB · Okunma: 88
  • IMG_20150815_123822.jpg
    IMG_20150815_123822.jpg
    311,5 KB · Okunma: 96
Scudo
@taner yazar
sizin bisikletin de maşallahı var.
Tur için jantlarınızın yetersiz kaldığı oluyor mu ?
Benim bir jant meselesi bir de çamurluk taktırma meselesi var 28-29-30 ağustosta eğirdir bisiklet festivalinde janttan sıkıntı yaşamazsam bisiklete tam olarak nasıl bir hava katar bilmiyorum ama sks bluemels çamurluk taktırmayı düşünüyorum. Çünkü kışın da bisikleti kullanmayı düşünüyorum.

Merhaba eren bey bende carrao 330 kullanıyorum kelebek gidonu nereden aldınız ve fiyatı soylermisiniz rica etsem

@eren konu şimdiye kadar uzun tur olarak silivri-bozcaada ve çanakkale-bodrum arasında kullandım. Herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Ayrıca yıl içersinde de çokça kullanıyorum ama yük yok arkada. Ben de jantlardan çekiniyordum ama beni utandırmadı.
Brooks tan memnun musunuz

@eren konu çamurluk meselesi estetik anlamda çok kötü geliyor bana. Kışında turluyoruz kuru havalarda sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@Arda Oral
70TL'ye almıştım. Likya iki teker mağazasından aldım Fethiye.

@taner yazar
brooksa sıfırdan bisiklete başlıyormuşum gibi ağrılarla başladım ama yaklaşık 100kmdir kullanıyorum alışmak üzereyim.
Belki de o bana alışmaya başladı 1000km'de popoya adapte olan bir seleymiş rivayete göre.
Estetik anlamda Çamurluk beni de çok düşündürüyor ama illaki aklımda.

Merhaba arkadaşlar kelebek gidon için elcik alacağım.
Daha önce sünger iki adet elcik almıştım fakat çok uzun ömürlü olmadılar.
Şimdi bir adet uzun sünger bir adet de elcik almayı düşünüyorum.
kısa olan elciği de sünger mi alsam yoksa deri mi alsam estetik ve konfor açısından acaba.
Uzun elcik Aim marka (o fiks)
kısa elcik deri olan kahverengi diğeri sünger ve pro marka
linkleri uzun aim fiks alacak olduğum.
(link)
iki alternatiften deri olan
(link)
iki alternatiften sünger olan
(link)
iki alternatiften öneriniz ne olur arkadaşlar?
fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar yeni elcikler geldi
sırada montaj
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
işte bu kadar.
Bu bisikleti seviyorum.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Fethiye bisiklet festivali esnasında arka teker patladı. Şişirerek turu bitirdim. Daha sonra bisikletçiye götürdüm. Schwalbe maraton taktırdım.
2 adet 210 TL iç lastik 20TL bir de vida düşmüş o da 20 TL, bir takım xlc pedal 60 TL işçilik 20 tl toplam 310TL tuttu. Minimum 70 TL fazla ödedim farkındayım ama yapacak bişey yok.

güzel konu ilk defa gördüm. bisikletin yeni alışından kutu açılışı vs sonraki ekipmanların takılma gibi konular hoşuma gitmekte.:hhhhhh: içimdeki yeni bisiklet alma aşkını köreltmeye çalışıyorum böylelikle.:asik: hayırlı olsun. geçen yıl eğridir'de beraber turlamışız meğerse :)

• Beğen
(link)
Fethiye bisiklet festivalinden kareler

Evet arkadaşlar Salcanonun stok gelen ayaklığı malesef kırıldı ve artık tek yöne değil diğer yöne de katlanıyor.
Yeni ayaklık sipariş ettim.
Tabiki turları da düşünlerek sehpa ayaklıklardan.
Yarın ayaklık gelecek ve umarım montajı yapabilir ve buradan paylaşabilirim.

Ayaklık geldi
(link)
Ayaklıkta yer alan kelepçeye ihtiyaç duymadan eski ayaklıkta mevcut bulunan vida ile montaj yapıldı
sonuç
(link)
(link)
Bu bisikleti seviyorum.

Bisikletimin ağustos 29 - 30 - 31 - eylül 1 - 2'sinde Makedonya turunda kullanacağım son hali.
(link)
yaklaşık ben 80kg ve 20kg yük ile hareket edeceğiz.
Umut ediyorum hali hazırda 5 tanesi kırılmış ve yenilenmiş jant tellerim kötü sürprizler yapmaz ve göğsümü gere gere SALihCANOğlu bisikletimle turu tamamlayabilirim.

@eren konu yüklü halinin fotoğraflarını görmeyi de iple çekiyorum yolunuz açık olsun şimdiden :)

• Beğen
Merhaba arkadaşlar yeni konu açmamak için bu başlıkta yazmak istedim. City sport 01in arka jant freehub sistemi bozuldu.
Bir süre mille idare ettim. Şimdi yeni jant seti alacağım benzer bir bisiklette bir arkadaşım shimano mt55 29 kullanıyor ve çok memnun sizce bu bisiklete uygun mudur? Değilse hazır jant önerebilir misiniz 1500tlye kadar.
Bilgili arkadaşları yanıta davet ediyorum.

Tekrar selam arkadaşlar,
28 jant önde amortisörlü bisiklet için akıcı güzel bir jant almayı planlıyorum.
Tavsiye edebileceğiniz hazır bir jant var mıdır?
mt55 29 için ne dersiniz?

Geri