Scudo Sports

Clash Of Clans BisikletForum

Midem bulandı iyice oyundan

Scudo
Şu mesaji atan arkadas ve klandan beni atan arkadas ulassin.Herkes edebini bilecek.Agzina s.carim onun adam akilli konussun.Guzel dil yok.boyleleriyle duzgun dille konusmayacaksin.

Dosyalar

• Screenshot_2015-10-26-23-01-58.png
    Screenshot_2015-10-26-23-01-58.png
    99,5 KB · Okunma: 56
Bu da benim köyüm :)

Dosyalar

• clash.jpg
    clash.jpg
    172,9 KB · Okunma: 37
Ben de oynuyorum clashi fakat daha çok Jungle heat i oynuyorum.Jungle heat de 109 lvl im Clash da 70..Ama sarmadi bu clash beni ara sira giriyorum clanim da var eski bi abimizin orada takiliyorum şimdilik.

Arkadaşlar merhaba.bir sorum olacaktı.i phone kullanan başka bir arkadaştan bir hesap aldım.ben de i phone kullanıyorum.hesabı almak için bana bir hotmail hesabı ve şifresi verdi.ben bu mailin telefon korumasına kendi numaramı yazdım sonrasında şifresini değiştirdim.bu hesap ile game center a giriş yaptım.daha sonra game center profiline girip ordaki bilgileri de değiştirdim.dün akşam game center telefonumda kapalıyken giriş yaptığımda bu bilgileri kabul etti fakat sonrasında ayarlarda profil düzenlemek isteyince bu bir apple kimliği değil demişti.şimdi ben de yeni bir apple kimliği daha açtım ve bu mail adını kullandım.sanırım oyunu başka game center a aktaramıyoruz fakat ben biraz önce mail bilgilerini değiştirdim tamamen.köy artık tamamen bana geçmiş mi yoksa yapmam gereken başka bir şey var mı ? şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

jungle heat daha güzel

85 level içinde 1000 küsür taş olan 4 inşaatçılı char satılır arkadaşlar 75tl pazarlık payı vardır.

@BurakGG la satılıyomu bu oyunlarda. gmail hesabını satacan ozaman galiba dimi.
benimde jungle head da
97 level 2618 elmasım var. gmail hesabı kaybetmeden satılır mı :krsn:

@chnkrmz hacı gmaille satılıyor. Jungle heatde satılıyormu bilmem yani o biraz coc dan dişük bi oyun alıcısı varmı bılmıyorum

@chnkrmz gmail ile satılıyor sahibinden komda bile var :D:D

Beni klandan niye attınız?

Klanın adı nedir öğrenebilir miyim?
Ayrıca lider'lik kimde ha deyince yukarıda yazılanlar gibi canı sıkılınca atıyor mu sevgili lider? :)

Çevemdeki herkes bu oyunu oynuyor forumda bile kaşıma çıktı merak ettim şimdi indirip bi oynayayım bakalım :D

@aytacaltay başlamadıysan hiç bulaşma derim :) keza sardığı vakit elinden bırakamayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: aytacaltay
Nickim Yunus Emre. Benide klana alırsanız sevinirim.

@Cyanide Bir ara boom beach oynamıştım güzeldi ama seviye arttıkça zorlaşıyordu sıkıldım bıraktım :D

@aytacaltay
Bu oyun boom beachtan daha zor :D ikisini de oynadim, boom beachta gelismek cok daha kolaydi :D
Oynama ama salla. Vakit kaybi bu tür oyunlar.

Geri