Scudo Sports

Claud butler antaeus 700 hakkında bilgi verenden allah razı olsun :d

Ayın 2 sinde verdiğim siparişim hala kargoya verilmesi bekleniyor...Bisikletleri yurt dışından getiremediler mi acaba diye düşünüyorum...

Scudo
yurt dışından olup olmadığı belli değil garantisini salcano veriyor bisikletçiye sordum ve internette araştırdım salcano bu bisikletleri burada yapıp ingiltereye ihrac ediyor

• Beğen
Tepkiler: Uçmakdereli
@Necmi Bastacı

999 TL gibi bir fiyat basmışlardı.Nakit 850 olur dedi pazarlık yapmadan. Pazarlıkla daha iner heralde.

Mağazada tek boy mu vardı? Yoksa farklı boylar da varmıydı? Benim tercih etmeme sebebim şu an sadece Kadro boyunun 19' olması. DAha büyük varsa gidip incelemek isterim.

@M. Mert Babayiğit
Önceden hızlı kargoydu ama şimdi hızlı kargodan kaldırılmış beklemeniz lazım

Bugün geldi bisikletim galiba geçen hafta kargoya vermişlerdi.Yarına salcano bayisine gidip kurulumunu yaptıracağım ama neye dikkat etmeliyim
pek bilgim yok kurulumu olurken.İçinde belgeleri vs çıktı salcona faturası da çıktı ama hepsiburada kendisi fatura kesmiyor galiba böyle ürünlerde.

5 Ay Önce Siparişini Verdiğim Bu Bisikletden Oldukça Memnunum.5 Aylık Süreçde Mekanik Aksamda Hiçbir Sıkıntı Çıkarmadı.Hatta Sadece 1 Kez Lastiğim Patladı(Tabii Bu Kullanım Şeklimden Dolayı).5 Ayın Sonunda Sadece Arka Balatayı Değiştirmek Zorunda Kaldım.Ürün Orjinalinin Sele,Elcik ve Pedal Mutlaka Değiştirilmeli Zira Çok Çok Kötü.Ben Biraz Kaliteye Kaçarak Bisiklet Üzerinde Sıfırdan 500 Lira Kadar Aksesuar Masrafı Yaptım.Bu Süreçde 2450 Km Gibi Bir Rakama Ulaştım.Kısaca Anlatmak Gerekirse Tam Bir Fiyat Performans Ürünü...

Bisiklet araştırırken şu anda saraçhanede 1.090 liraya iki adet buldum. Bu fiyata alınmaya değer mi onu merak ediyorum. Arka attırıcı Shimano acera, Ön attırıcıda aynı. Aynakol Suntour ve maşa suntour xcr gidondan kilitlemeli. Tektro diskler ve shimano hidrolik fren tertibatı var. Bu fiyata ne dersiniz ?

Yorumları okudum. Bende bu bisikletten aldım, evime ulaştı ama 2 ay sonra okullar açılınca kullanma şansım olacak. Memleketteyim zira. Üzerinden zaman geçmiş. Alan arkadaşlar yorumları ile bizi bilgilendirirlerse sevinirim. Nasıl bir şey bekliyor meraklanıyorum açıkçası :) Bide varsa foto ona da hayır demem :)

Geri