Scudo Sports

Claudbutler Anteous 700

Samet Koç

Forum Bağımlısı
Tepki
491
Merhaba arkadaşlar bisikleti yaklaşık 10 gündür kullanmaktayım şu an 600 km'de. Piyasada fiyat/performans oranında açık ara 1. sırada olduğunu söyleyebilirim. Bilmeyen arkadaşlar için özelliklerini yazmak gererkirse;

-6061 kadroset
-Acera vites kolları ön ve arka aktarıcı
-Xcr gidondan kilitlemeli 29'' maşa
-Xcr aynakol
-Avid elixir 1 fren seti tektro 160 lık rotorlar
-Zoom gidon boğazı ve gidon
-Ne idüğü belirsiz sele ve sele borusu
-Quando göbekler alexrims jant duvarları
-3X9 çekiş sistemi
-Continental raceking 29 2.2 lastikler

Bisiklet gerek görünüm olarak gerekse kalite olarak yarışmayan çoğu kullanıcıyı tatmin edecektir. Hem arazide hem de düz yolda beklentilerimi karşılamış durumda. Arka çatalda bagaj deliklerinin bulunması, olası bir lastik değişimi ile bisikleti tur bisikleti kıvamına getirebilir. Bisikletten genel olarak memnunum, sele ve sele borusu değişiklğine gitmek kaçınılmaz olacaktır.

Scudo
Ben de aynı bisiklletten aldım ve dün sürdüm gayet de memnun kaldım keşke benimkinin de frenleri beyaz olsaydı :) ama neyse sağlık olsun fiyat ve performans ikilisini bir arada sunuyor...

Hayırlı olsun. Bisikletin kadro boyu nedir? Bana sele borusunun girdiği yer çok alçak gibi geldi. HB 'nin stoklarında 19 inç var gözüküyor ve 19 inç için bana düşük gibi geldi

Kadro 19 inç, düşük değil bisiklet büyük olunca göze küçük geliyor.

hayırlı uğurlu olsun kardeşim bende bu bisikletten almayı düşünüyorum sele ve sele borusunu değiştireceksek sen ne tavsiye edersin marka olarak ayrıca boyum 184 cm bacak boyum 75 cm hb de sadece 19 inc var kadro boyu olarak benim için uygun olur mu?

Katalog fotografindan cok daha şık duruyormuş. Güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
@Necmi Bastacı

Sele borusu çok kısa en uçta kullanıyorum yine kısa kalıyor. Bu boyla bu bisiklette sıkıntı yaşamazsın.

cevap verdiğin için saol bisiklet çok güzel ama hepsi burada güvenilir mi acaba onu merak ediyorum herkesin bu konuda şüphesi var galiba

• Beğen
Bisikletin hayirli ugurlu olsun Kardes, allah olmayanlarada nasip etsin insallah. :) Kazasiz belasiz pedallamalar dilerim.

• Beğen
Merhaba bisikletiniz hayırlı olsun,
benim merak ettiğim sizin boyunuz kaç acaba, benim boyum 184 bacak boyum 78 cm biraz önce 19 inch specialized hardrock dağ bisikleti denedim bacak aramda boşluk kalmadı bunu alsam acaba bacak arama tam dayanır mı bi sorun olur mu diye düşünüyorum.

• Beğen
@Samet Koç

Üstad hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bisikletforum'da bu yaza damgasını vuran bisiklet oldu resmen Claudbutler. Bu arada sele borusunu en uçta kullanıyorum derken güvenlik sınırlarını aşmıyorsunuz değil mi, aman dikkat.

@ydogas

benim boyum 183 sıkıntı yaşamazsınız :)

@Tamer KAMIŞLI

Sağolun tabi güvenlik payını bırakıyorum bakalım bu eylülde Batum'dan Antalyaya tur planım var zamanı geldiğinde sana danışacaklarım var :)

Bu bisikletten bitanede ben alabilirdim ama nasip olmadı sanırım kampanyasıda bitti alan arkadaşlar çok iyi ettiler doğrusu gülegüle kazasız belasız kullanın inş.

hayırlı olsun, kazasız bol pedallar dilerim...

• Beğen
@Samet Koç

Tamamdır Samet ne zaman istersen. Fakat 12 ağustos gibi tura çıkmayı planlıyorum belki 10 gün sürer belki 1 ay belli değil şuan :) O tarihten önce soracaklarını sor derim, sonra bulamayabilirsin beni :)

Geri