Scudo Sports

Claudbutler Anteous 700

kardeşim sana daha öncede senin açtığın konuda yazmıştım ben bu bisikleti almaya çok yaklaştım almak istiyorum ama sana bikaç sorum olacak
1)sen de hepsi buradadan aldın galiba
2)sitede orjinal ingiliz malı diyor sen gelen kağıtlar da ya da bisiklette böyle bişey gördün mü
3)vites takımları falan yurtdışı sitelerdekiyle aynı mı karşılaştırabildin mi
4)özellikle konfor açısından bisikleti nasıl buldun
5)temiz bir kullanımla kaç sene dayanır
6)kapıda ödeme mi yaptın yoksa kredi kartı mı kullandın
7)hediye çeklerini kullandın mı nasıl oluyor bilgin var mı
yanlış anlama kardeşim senin açtığın konuda da gayet iyi bilgilendirmişsin ama ciddi alıcı olduğu için ayrıntıları öğrenmek istiyorum hepsi bu kadar :) cevaplarsan çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Scudo
güle güle kullanın keyifli sürüşler çok hoş bisiklet...

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Sorularını cevaplayayım;

1- Evet
2- Salcano üretimi ve garantisi salcanodan
3- Yurtiçi yurtdışı diye bir ayrım yok acera heryerde aynı acera
4- Konfor sana kalmış lastik basıncıyla ilgili bir olay
5- Kaza yapana kadar
6- kart
7- sitesinde yazıyor nasıl olduğu
8- bu soru yok galiba

Ve an itibari ile bisiklet tükenmiştir.
(link)

en son ben aldım ondan sonra tükendi zaten cevapların için teşekkür ederim son sorum bugün saat 15 te kargoya verilmiş ve hala marmara transfer merkezinde bekliyor niye bu kadar çok bekledi anlamadım sen hangi şehire söyledin kargoyu ne kadar sürede eline geçti cevaplarsan sevinirim teşekkür ederim

peki kardeşim bak yabancı sitede böyle birşey gördüm vitesler alivio diyor bizim aldıklarımız acera acaba çakma mal mı aldık sence (link)

bak burada da alivio vites diyor ayrıca bu sitedeki bisiklette sele elcik ve pedallar daha kaliteli gibi (link)

bu sitede de vites acera ama bu sefer maşa xcr değik xcm aynı tip bisikletin bir sürü farklı özelliği mi var acaba (link)

burada da 24 vites olanından bahsediliyor maşa da xcm hiç anlamış değilim (link)

Sen bunlari hic dusunme bizim bisikletler senin o linkini buldugun bisikletten daha iyi :)

sana güveniyorum kardeşim :) bi bildiğin vardır ya zaten bisikleti kullanıp rahat ettikten sonra gerisi hikaye

Bu bisikletten bu hafta içi alıyorum galiba ama değişeni var mı tam anlayamadım.
Önceden fotoğraflarda bisiklet ayaklığı vardı, bu gelmeyince rica ile bedavadan alanlar olmuştu ama şimdi ayaklıksız fotoğraflar ile satışa konulmuş.

Hepsiburada'da bugün tekrar stoklara girdi, ben de yeni bisiklet alacak bir arkadaşa tavsiye ettim. Bu tür bir bisikletim olduğu için kendime düşünmüyorum ama olmasaydı kesin alırdım. Ödeme kolaylığı da var...

bende almanızı öneririm ben dün siparişi verdim elime geçmesini bekliyorum sonra detaylı bir inceleme yazısı yazacağım ama kesinlikle üstündeki parçalara göre fiyatı çok çok iyi

Ben ne olur ne olmaz diye kapıda ödeme yapmıştım. 23 tl yi boşa verdm :) Diğer gün elime ulaştı ve hemen salcano servisine götürüp montajını yaptrdım. 12 gün sonrada ilk bakımı var. Bisiklet bana göre çok konforlu ayrıca nazarlık takıcam geçen gün sahilde sürerken maşa kilitleme takılı kaldı :) Bence bu fiyata alınabilcek çok güzel bir bisiklet

anıl kardeşim sele borusu kısa deniliyor ki çok belli öyle olduğu sele de iyi değilmiş pedaller ve elceklerden de pek memnun kalınmamış sen ne diyorsun sence bir sorun var mı

@Necmi Bastacı

seke borusu aynen kısa , selenin bir markası yok ama çok rahatsız edici değil :) elcikler ve pedal dandik ama bunları zaman ile değiştirebilirsiniz sıkıntı etmeyin

eyvallah dostum bide 29 er bisiklet için 26 er den çok daha hızlı gidiyor diyorlar hiç kıyaslama şansın oldu mu 26 er kullanan bir arkadaşınla önde olmak fena kızdırır arkadaşları :)

Geçen gün grup olarak Tuzla-C.bostan sahil turu yaptık ve gayet iyi hızı kondisyonun iyiyse 26' rahat geçersin ama tabi MTB bu pek de iyi bi hız beklememk lazım :)

Geri