Scudo Sports

CNN'de çıkan şeylere bakar mısınız?

Scudo
bende bakıyorum şimdi

@outoftune

Ben de şimdi baktım programa. Yahu Durukan Dudu kimdir allahaşkına? İlk defa görüyorum bu şahsı, ve bisikletçileri temsilen çıkmasına da bir anlam veremedim. Ayrıca o kamu sorumlusu konusunda da katılıyorum.

hay alla daha söylenecek çok şey vardı
bisiklete binen kişiler olarak fazla pozitifiz agresif olamıyomuyuz nedir
karşıdakiler bunadn anlıyo gibi çünkü

bisikler ne dedi direk?!

garip bi ülke garip

@Zuhâl

yeşil bisiklet yahoogrupta gördüm
herkes mail atmıştı
söylememi istediğiniz birşey var mı diye
kimdir bilmem
mtb ci biri

bugün yenibosna-mecdiyeköy arasını bisikletle geçtim.yolda yrüyen bir vatandaşla karşılaştım. sağa dönen araçları kontrol edip yola çıkmak çok zor oluyordu ve bir bisiklet yolu olsa ne iyi olur dedim !! anlamıştı durumu, 'he vallah' dedi.:):)

Celal Uzunkaya (emniyet bişiyi) ya bellki anne babası küçükken bisiklet almamış o yüzden ne olduğunu bilmiyor
bir de bisiklete küçükken den binememek travma yapmış tabi...

hiç bir işe yaramadı bu ...yazık:(

bisikleti olmamış olabilir, benim de olmadı:)zeka sorunu var bunların....devleti yönetenler hep böyle...

bisiklet olup olmama konusu latife
mantığa bağlamaya çalışıorum da

@outoftune

emin ol mantıkla bi bağlantı kuramazsın bu konuda,bu memlekette ne mantıklıki.
adamlar bisikletin ne olduu bilmiyor,bisiklet yolu deyince gülüyor,bisiklete saygı göstermiyor,bazıları kıskançlıktan bisikletlere zarar veriyor,yani bunlara daha bi çok halka eklenebilir.bunlardan hangisi mantığa uyuyor?????
milletimiz cahil,arkasına toplumunu değil havasını alıp televizyona çıkanlar ise gerizekalıdır.ben o programı izlemedim.ama arkadaşlar tepkinizden herşey apaçık ortada.

bu millete en az 10 yıl lazım,çünkü medeniyet ve dünyadan 10 yıl gerideyiz:boese157:
sebebi başımızdaki kelleler....

@elman_temel

Matbaa icat edildikten 300 sene sonra gelmişti Osmanlı'ya..Matbaaya benzemesinde:eek:

@outoftune
o"hiyar" kamu sorumlusu birisinin kardeşi yada babası, daha saygılı olun lütfen

Geri