Scudo Sports

Çocuk bisikleti tavsiyesi

murat serbet

Forum Demirbaşı
Tepki
1.828
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar. 4,5 Yaşındaki oğlum için iyi bir bisiklet almak istiyorum. 16" tekerlekli ve Kadrosu alüminyum olacak. Daha sonra da kardeşi kullanacak. Bütçemiz 500 TL. Tavsiye edebileceğiniz bir bisiklet var mı? Geotech baktık şu ana kadar kafama en çok yatan o oldu ama sizin önerilerinize göre araştırıp en iyi ve fiyatı en uygun olanı alacağım. orbea, giant, scott bakıldı ancak bunlar bütçemizi aşıyor maalesef. Btwin tükendiği için deneyemedik.

Scudo
@poet Ben de bakıyorum ama görmek bir türlü kısmet olmadı. İstanbul'da 2 tane decathlon mağazasına 4 kere uğramama rağmen 16" bir bisiklet göremedik maalesef.

benim kız gaziemirde 14 denedi ama ben 16 almak istiyorum bir de bostanlıya bakarım çok sevdi bakalım alıcam gibi ancak çelik olması düşündürüyor ben de araştırdım salcano da mantıksız gelmedi aslında ama o da çelik haliyle. bir de bianchi honey diye bir bisiklet var o da aklıma yatıyor ancak fiyat fazla alü kadro sanırım ama ibre decathlonda bende şu an.

hatta şunu da ekliim geçen hafta arkadaşa mosso aldık 12 kg dükkandan çıkıyoruz kapının önündeki 12 jant çocuk bisikletini sağ elimle kenara çekeyim de aldığımız bisikleti çıkaralım diye hamle yaptım dökümden mi yapmışlar yoksa kromdan mı bilmem kaldıramadım ya :D ağırlık önemli

Hollanda vatandaşı bir arkadaşımın tavsiyesine uyup pedalsız denge bisikleti ile başladık. 1 günde dengeyi öğrendi. Bisiklet durduğunda Çocukların ayakları yere değmezse dengeyi öğrenmeleri uzun sürüyor. Denge tekeri ise bu süreci daha da uzatiyor. Ben ikinci el 100₺ civarı aldım. Sonra da yine eşten dosttan ikinci el pedallı aldım. İyice çözdüğünde kalın lastiği olmayan bir çocuk bisikleti alacağım. 3 yaşında pedalsız 4.5'te pedallıya geçtik. Fakat bisiklet hala yüksek. Durduğunda koltuktan yere atlaması gerekiyor. Büyüklerdeki tüm kural küçükler için de geçerli.

• Beğen
Tepkiler: cngz
Konuyu hortlatiyim dedim... 5 yasindaki oglum icin bisiklet ariyorum arkadaslar. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Butce 500o_O

@trainspotting35 sizin onerdiginiz bisiklet ile (link) bu model arasinda kararsiz kaldim o_O

Sizin nerdiginiz daha hafifmis. Benim adresini verdigim ikinci midelde de camurluk ve ayaklik var. Sanki kadrosu ayni gibi.

Ben linkteki modelden aldım. Çok memnunuz. Frenleri yumuşak. Bisiklet de kaliteli. Geçen sene kullandı. Bu sene de denge tekerleklerini çıkartacağız inşallah. Ayrıca denge tekerleklerini elle çıkartıp takabiliyorsunuz bu da çok pratik ve avantajlı.

(link)

fff.jpg

@murat serbet Denge tekerleklerini ne kadar çabuk çıkarırsanız o kadar iyi. Denge tekerlerine birsürü para verdim 3 kere denge tekerli bindi sonra hanım çıkaralım bakalım ne yapacak dedi. Bizim oğlan sürmeye başladı.

• Beğen
Tepkiler: cngz
Ben de kardeşim için 20" veya 24" maksimum 550-600 tl civarı bir bisiklet arıyorum. Full süspansiyonlu olmaması dışında pekte bir kriter yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. ( kardeşim kız )

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
@Görkem ÜNLÜ salcanonun modellerine yada decathlonun modellerine bakın ama okadar para vermeye gerek yok çocuk zaten hemen büyüyecektir 400 tlye civarı güvenli bir şey alırsın

(link) bu tür pembe ve beyaz renk seçenekleri var bir göz atın

560 tlye şöyle bir modelde mevcuthttps://(link)

şu da olabilir (link)

@bacobaba39 Önerileriniz için teşekkür ederim. Kardeşim 9 yaşında ve artık ufak şeylerle kandıramıyoruz:hhhhhh: Sokağa çıkıp en az bir saat yorulmadan sürebileceği uzun süre dayanacak bir şey aradığımız için bütçeyi böyle belirledik. İlginçtir ki kendisi illa ki mavi olcak diye tutturdu. Bisiklet beğenme bitti; şimdi bir de mavisini bulmak çıktı:D:acpsnr:

Bu çocuk bisikletleri ne kadar ağır. En hafifi bile 9 kilogram civarındao_O

Merhabalar herkese,

7 yaşında bir erkek çocuğum var ve bu yaz için bir bisiklet almayı düşünüyorum.
Kron Ares 3.0 20 jant modelini beğendik, yaklaşık 2.200 TL. ve 2.400 TL. arasında fiyatları değişiyor.

Bu fiyat aralığında alternatif ya da daha iyi diyebileceğiniz bisiklet tavsiyelerine ihtiyacım var.
Teşekkür ederim.

KRON ARES 3.0 V Fren 20 Jant

ares.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suat akman
Merhabalar herkese,

7 yaşında bir erkek çocuğum var ve bu yaz için bir bisiklet almayı düşünüyorum.

Gecenlerde benzer bir konuda kendi deneyimimden yorumlamistim. Belki sizede fikir acisindan yardimci olur. Ancak her markada fiyatlar cok yulseldi maalesef. Sifir dusunmezseniz iyi durumda 2. el modellerde bulunabilir belki.
Fiyati dusuk olmasada decathlonda 20 ve 24 inch modeller hala mevcut.

Çocuklar için bisiklet tavsiyeleri

Geri